Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#154421 Samo 2 sedmerca ukupno na cijeloj tekmi,po jedan za svaku ekipu!? A riječ je o finalu kupa. Obrane ko u prijateljskoj tekmi. Nije ni mogao Bjarki u over. Pro Recco prelomio Barcelonu u 3/4 a sada čekamo Bresciu.
By SergioRodriguez
#154424 Danas cemo malo uraniti posto ocekujem povecanje granice na Kaspareka pa da se odigra dok se moze

Kasparek 2.5 vise 1.65

Kvota nije nesto ali iskreno sam ocekivao 3.5 pa me ova granica obradovala unatoc manjoj kvoti na over. Kaspareka sam igrao i u prvoj utakmici gdje je zabio 4 gola i vec u prvom poluvremenu prosao ovu granicu.U finalu kupa je takoder lagano prosao ovu granicu sa 5 golova. Da se ne ponavljam puno, jedini desni vanjski, jako dobar suter i u odsustvu Stepancica uvijek moj izbor na ovoj granici.

Nilsson 3.5 over 1.85

Kamo srece da je i ovdje granica 2.5 ali jbg...Nilson meni jedan od drazih pivota za igranje, jak kao bik, nezadrziv, nisko teziste koje ne odgovara vecinom visokim pivotima i on to lagano rjesava. Sa deuge strane ga ceka Banhidi koji je majstor u napdackom dijelu ali isto tako ne briljira u obrani. Nilsson i Veszprem to moraju iskoristiti, ocekujem dosta lopti na crtu za njega i ako bas ne bude imao kriminalan dan ovo bi trebao proci bez problema. U prvoj utakmici je zabio cak 7 golova a u finalu kupa prije toga je njegova zamjena Moraes dao 5 komada.

Za narodni

Svida mi se i Radivojevic na 4.5, proslu dao 4 iz penala i nista iz igre, ono sto je kod njega nezgodno je to da dijeli minute sa Sostaricem pa jr uvijek upitno koliko ce lopti dobiti.

Bodo na 2.5 nakon 6 komada u prvoj i Nenadic na 4.5 uz dosta suteva i mozda koji sedmerac su takoder solidni parovi
By kokolo50
#154425 Sergio sve si napisao pa ja ne moram škrabati. :D

Za Kaspareka se slažem da dok je grana 2.5 treba ga igrati over,naročito kad nema Stepančića. Treba vidjeti kada izbace sastave za Nenadića,Borozan je out a ne znam za Markussena,ali Nenadić če opaliti svoj broj šuteva pa mi je on za over. Zanimljivo da su Marguca digli na 4.5 iako prošlu nije ni 3.5 prešao.Valjda očekuju da ovaj put zabija sa 7 metara. Prošla tekma 6 penala sa obje strane,pa ako budu precizni mogu i on i "zvijerko" u overe. Bodo može u over sa tri šuta,ali ako ga ne ide mogu i Canellas i Mačak na tu poziciju.Nilssona sam htio i prošlu,ali sam se opekao kontra Nantesa kad nije mogao ništa zabiti,ali je zato Moraes trpao. Ja ču probati danas Kaspareka i Nenadića,pa onda vidjeti jer ima šta dobro od Rovinjeza i ekipe iz EU košarke.
By kokolo50
#154430 Kasparek 5
Nilsson 4
Bravo Rodriguez!

Meni Nenadić stao na 4. Ali mi nešto nije jasno. Marguc opet mašio prvi penal. Nenadić nakon toga zabio,i nakon njega preuzeo Mahe !? Da je ostao on pucati penale ide u over. Nisu mi jasne logike takvih trenera,ali ajde.
By Rovinjez
#154478 Niclas Ekberg over 5,5 (1.75) SS

izgleda da ce mrtva trka izmedu kiela i flensburga ici do samog kraja a ovo je jedna od tezih prepreka za kiel definitivno, ekberg je u jako finoj formi i trebao bi biti dobar, magdeburg dosta pusta s krila tako da su im protiv flensburga proslo kolo svan zabili 7 odnosno jondal 6 a flensburg definitivno nije ekipa koja zabija puno s krila vec iz vana i s crte, u prilog ide i prva utakmica u kojoj je ekberg zabio 8 golova.

Moze se uzeti i prvo poluvrijeme over 28,5 isto u supersportu po 1.80 kvoti, trebala bi biti sjajna utakmica na veliki broj golova tako da je i to logican izbor