Dika 3.5 over
Alex je taj koji može "iz koraka" probiti obranu Švedske, valjda jedini od "deda" iz vanjske linije Španjolaca. Zatvaranje crte i pivota, te kontri Španjolaca, je ono gdje Šveđani imaju šansu jer Španjolska vanjska linija ih nemre sama dobiti. U igri 6 na 6 Alex mi je uvijek prvi izbor.
Uz Diku desno su još Remili i Richardson, ali Nedim igra playa, dok i Melvin igra tu poziciju i upitna mu je minutaža. Bez Nguessana "prvi top" Francuza mada bi mogao biti BO pa veća rotacije, ali ja ću ga danas probati over.
Sanad over 4.5
Opet idem na Sanada iako me zadnji puta prodao.Njemacka dosta pusta preko krila pa su im preko krilnih igraca Spanjolci dali 11,Norvezani 8,Francuzi 10 a Chiufa u zadnjoj utakmici 6 komada.
Sanad bi se trebao vratiti na crtu sa 7m, uz nekoliko lopti na krilu i mozda koju kontru trebao bi proci ovih dostiznih 5 golova.
Njemacka ce se vjerojatno bazirati na Omara koji je prva zvijezda tima pa vidim prostora za Sanada.
Toft Hansen over 2.5
Ovo igram cisto jer Norvezani toliko lose brane pivota da je to ruzno za gledati.Tko je gledao utakmicu protiv Francuza mogao je vidjeti kako to izgleda. Fabregas i Tournat su imali minimalno 10 cistih zicera.Toft i Saugstrup su dva pivota i nadam se da ce Toft opravdati povjerenje jer dosta zabija na ovom prvenstvu
Svida mi se:
Lagergren over 2.5
Weinhold over 3.5
"labud" Hansen 2.5 over 1.85 SS
Abalo 1.5 over 1.60 SS
Drugi Hansen, Johan je dobio minutaža u tekmi kontra Bahreina. Kontra Španjolske barem 50 ako ne i svih 60 će dobiti "labud". Vidjelo se i na prošlom SP-u u tekmama polufinala i finala koliko znači njegovo iskustvo.
I Abalo i Porte su na 1.5,ali nekako si imam feeling da će iskusni Abalo dobiti možda i koju mi utu više od poluvremena. Iako ima gotovo 40 godina, odraz ima i dalje ko Jordan u najboljim danima. I dalje zna biti prvi u kontri, kao i proći iza obrane na crtu. Na ovoj marini moram ga probati over.
Odigrao sam Mema danas, znam da je drz nedaj i da ce svoju porciju uzet, Descat izvodio sedmerce iako je Gigou igrao prvo pol, to do sada nije bio slucaj koliko sam pratio. Ali svakako da, strasan je Descat, ovo prvenstvo covjek ima 29/30...stroj
Sve je proslo kod francuza, Remili,Mem,Karabatic,Abalo,Descat...tesko se moglo promasit
Ajmo sad Alex i Gidsel za lovicu
Ubolo se Mema Gidsela i Alexa a kasnije i Figueras odlican par tko je igrao nakon sto su sastavi izasli.
Vec sada igram za sutra jer ocekujem promjene granica vrlo brzo, jer su kvote vec u padu.
Gigou 2.5 under 1.55
Descat 3.5 over 1.75
PSK
Ova oklada je povezana, da ne duzim ocekujem opet obojicu po poluvrijeme a nebi me iznenadila i veca minutaza za Descata.
Descat igra sjajno prvenstvo, ne promasuje i ovih 3.5 moze preci u 5 minuta.
Razlog zasto igram ovaj double je taj sto je protiv Egipta Descat izvodio 7m cijelu utakmicu te sumnjam da Gigou moze proci za poluvrijeme max bez sedmeraca a Descatu ce lako moguce samo sedmerci biti dovoljni za prolaz.
Rizik ovoga je ako se opet Gille odluci da Gigou izvodi 7m dok je u igri ali sumnjam u taj scenarij