Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#155721 Cooks - Benfica (63.5) 2 1.85 SS

Nantes je Cooksima zabio 40 a GoG 46 golova. Cooksi su u te dve tekme zabili 28 odnosno 30 golova a doma zabijaju oko 35 u prosijeku. Benfica doma zadnje tekme 39,38,38,34 i onda 27 kontra Sportinga. Cooksi nemaju pravog protivnika u Finskoj pa sve riješavaju napadom,pošto i nemaju potrebe igrati obranu. Benfica u Portugalu osim Sportinga i Porta nema pravog protivnika,pa je ostalo šuterski trening za dvoboje sa ove dve ekipe.
Tekma po meni bliže 70 nego 60 golova i zato over.

Bidasoa Irun - Toulouse 1 1.80 SS

Zanimljivo je za ovu tekmu da je SS spustio koef. na pobjedu Iruna sa 1.90 na 1.80,dok je hendi -1.5 digao sa 2.20 na 2.30. Nema logike,ali hajde. Baskijska ekipa koja je trenutno broj 2 u Španjolskoj iza neprikosnovene Barcelone. Prošle sezone je sve rezutate postizala vrhunskom obranom,dok je ove sezone napad u prvom planu. Ekipa koja se može i zna prilagoditi stilu igre protivnika. Uz Manuella Sierru na golu koji je branio u PSG-u a onda dugo godina u Szegedu,največa zvijezda je povratnik u Španjolsku,odnosno "svoju Baskiju" veliki Julen Aguinagalde. Toulouse je ekipa koja trenutno igra toplo-hladno,te ima poraze u EHF ligi iz gostovanja kod Fuchsea i Wisle oba po 4 razlike. Po meni je ovo najteže gostovanje Toulousea do sada i očekujem pobjedu Bidasoe,a hrabriji mogu probati -1.5 po 2.30 koeficijentu.
By SergioRodriguez
#155727 20:45 Mensah Larsen 2.5 vise 1.95 Psk (aplikacija)

Sta psk stvara vec mjesecima to je cudo. Mensah na aplikaciji 2.5 over 1.95 a bio je i 2.10...Psk kladomat nudi njega na 3.5 i 1.70 over...smjesno ali koristimo dok ide.

Mensah se digao u formi, zadnje 3 utakmice je suterski raspolozen te je u sve 3 presao ovu granicu ( 6/7 7/10 3/6). I danas ga ocekujemo aktivnog i bsrem 6,7 suteva sto bi trebalo biti sasvim ok za ovu malu granicu.

Bukurest puno prima izvana pa im je Nenadic dao 9 proslo kolo, Malas i Puho kombinirano takoder 9.

Na 2.5 i ovu visoku kvotu moram uzeti crnog bombardera :D

18:45 Skube 4.5 under 1.55 Psk (aplikacija)

Skube rijetko ili skoro nikada ne prelazi ovu granicu. U rotaciji je sa odlicnim Jakom Malusom i 5 golova je za njega ogromna granica. Sedmerce nebi trebao izvoditi niti ih je izvodio u zadnje vrijeme a ako iz igre zabije 5 komada skidam kapu.

U Ligi prvaka ima 2/3 3/5 0/3 4/5 pa ako nastavi uzimati ovoliko suteva treba biti na 100% za prolaz sto je jako tesko. On je prvenstveno kreator igre i majstor za podvaliti loptu, vidali smo ga na 2.5 sto js realnost a ovih 4.5 je po meni poklon ako kladare ne znaju vise od nas pa danas slovenac uzme sedmerce
By kokolo50
#155748 Kiel 31.5 under 1.85 SS

S obzirom kako Kiel igra u zadnje vrijeme bilo bi mi malo iznenađenje da zabiju i 30 golova. Zabili su 32 Szegedu pretprošlo kolo LP,te 36 Zagrebu i Aueu,ali s obzirom kako Zagreb igra ove sezone a Aue je drugoligaš to i nije čudno. Aalborgu je jedino Magdeburg na Super globe turniru zabio 32 gola,a Magdeburg je trenutno u kudikamo boljoj formi od Kiela. Ne kažem da ne može Kiel u over ako bude neka run and gun tekma,ali ipak mislim da će danas obrane dominirati.

Ivan Slišković (2.5) over 1.70

Dok je Magalhaes bio prvi starter razumio sam margine od 1.5 na Sliškovića. No kako je u zadnje 2 tekme Ivan startao u prvoj sedmorki,te je u obje tekme bio najbolji strijelac Porta sa po 7 golova,očekivao sam marginu minimum za gol višu. Ivan nije igrač koji će trpati 5+ golova svaku tekmu,ali 3 zasigurno može zabiti. Večina obrana koje igraju kontra Porta bazira se na vezu srednjaka Ruia Silve i dvojice pivota Itturize i Salinasa. To ostavi prostora vanjskim pucačima koje je Ivan jako dobro 2 zadnje tekme iskoristio i to,važno je reči,kontra Barcelone i Kielcea. Bile su to tekme od 66 odnosno 72 gola,a kako i danas očekujem tekmu preko 60 golova mislim da može Ivan do barem 3 gola.
By SergioRodriguez
#155822 18:30 Rubin 4.5 over 1.70 SS

Rubin je prvo ime kod Wetzlara, covjek koji uzima najvise lopti i vecinom je preko o e granice. Ove sezone stvarno igra odlicno pa u zadnjih 5 susreta ima 5 overa na ovoj granici od cega vecinom uvjerljivo preko.

Zadnjih 5: 7/10 8/12 5/8 8/14 6/11

Na proljece im je dao 9 u prvenstvenom ogledu.
Na ovoj granici se jednostavno mora odigrati

19:00 Kohlschreiber 3.5 over 1.65 SS

Jannik je odlican njemacki pivot koji vecinom sve sto dobije i zabije te jedan od najvecih zvijezda u ekipi Lowena.

Ove sezone igra solidno
Zadnjih 5: 6/7 3/5 3/3 5/6 4/6

Nisu njegove igre jedini razlog zasto odigrati over na ovom susretu.Danasnji protivnik im je Leipzig koji strasno puno pusta na pivotu pa ih svi redom pune na crti, ne sumnjam da ce i Lowen to iskoristiti i preko Kohlbachera doci do puno laganih golova

Leipzig je sa crte primio u posljednjih 5 redom:

Meslungen 5/5
Wetzlar 5/6
Hannover 6/8
Bergischer 6/8
Goppingen 4/7

Kohlbacher je klasa iznad svih pivota iz navedenih ekipa izuzev naseg Marica koji im je dao laganih 5/5.
By kokolo50
#155823 L.Rubin (4.5) over 1.70 SS

Danas se u Bundesligi sastaju Bergischer i Wetzlar. Ja sam se odlučio odigrati over lijevog vanjskog Wetzlara,Švicarca Lennya Rubina.Najbolji je strijelac ekipe sa 69 golova i u prosijeku "ispuca" 9 šuteva po tekmi,a ako ga ide onda nerijetko i više.Ima oko 60% šuta i bude li i danas na prosjeku šuteva i realizacije,onda ide u over. U zadnjih 8 tekmi ima 7 overa na ovu marginu pa se nadam da će i danas.

Lemgo - Cocks (61.5) over 1.85 SS

Imam na zadnje 2 stranice 2 analize za Cockse,obje za over i obje su došle iako su bile za gol ili dva više od ove. Lemgo doduše igra malo drugačije nego Benfica i GOG,ali način igre Cocksa mislim da će danas ubrzati i igru Lemga. Očekujem Lemgo debelo preko 30 golova,moguće i 40,a siguran sam da u takvoj run and gun igri i Cocksi mogu doči blizu 30-ak,naročito pošto očekujem da Lemgo još u 1.pol. riješi tekmu i onda se u drugom malo opusti u obrani i odmori igrače za kudikamo teže tekme u Bundesligi.
By ottorinator
#155883 L. Sandell over 3,5 @1,85...sve kladionice

Palmarsson out, M.Larsen upitan...prošlu protiv Kiela 3/7 šutirao, prije 4 dana u prvenstvu zabio 7. Izostankom Palmarssona netko mora uzeti tih 6-10 šuteva, nadam se boljoj realizaciji nego u prošlom susretu. Na prva 3 meča u Ligi Prvaka ove sezone kada nije bilo Palmarssona zabijao 3, 11, 7 golova, kada se ovaj vratio brojke su mu pale.

https://aalborghaandbold.dk/flere-spill ... WtGnZgxu_o
By SergioRodriguez
#155929 19:05 Kastening 3.5 over 1.70 Lutrija

Danas mi je Kastening tip dana iz nekoliko razloga i vidim da ga je SS vec digao na 4.5 pa tko zeli uplatiti neka brzo reagira dok je jos ova odlicna granica dostupna.

Kastening igra 60 minuta na desnom krilu nakon ozlijede Reichmana te je preuzeo izvodenje sedmeraca sto je jako bitno za ovaj tip.

Iz igre zabija 3/4 4/5 2/4 1/1 3/4 te uz nekoliko sedmeraca danas lagano prelazi ovu granicu.

Timo je uvijek odlicno raspolozen protiv Lowena pa im je zadnje 2 utrpao 5/7 7/8 uz napomenu da je tada djelio minutazu sa Reichmanom i nije pucao sedmerce.

Lowen jako lose brani njegovu poziciju pa primaju sa desnog krila redom: 9/9 8/9 5/7 5/5 3/4

20:45 Iturizza 3.5 over 1.85 Lutrija

Odlicnu sezonu igra Iturizza i stvarno mocno izgleda na terenu. Proslo kolo protiv Psga sam ga takoder igrao i covjek u prvih 5 minuta dobije 2 iskljucenja. Do poluvremena nista a onda uragan u 10 minuta drugog i laganih 5/5.

U stvarno je dobroj formi, u ligi prvaka ima redom: 5,5,5,3,5,2,5

Psg strasno puno prima sa pivota, kada je Ituriza dvaput iskljucen Salina im je dao brza 3 komada do poluvremena a Ituriza u drugom nastavio trpati.

Sa crte primaju:

Porto 8
Kielce 8
Barcelona 4
Motor 6
Flensburg 5
Bukurest 9