Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kami
cipi cips said

McLOVIN said

(32.5)LAL - Bryant K.
Tip:VIŠE
(28.5)HOU - Harden J.
(17.5)MIA - Bosh C.
Tip:MANJE
(19.5)MIL - Ellis M.
(15.5)MIN - Kirilenko A.
Tip:MANJE
na prvi pogled bi ovako odigrao,a nisam jos siguran za bosha i hardena,al mislim da bi trebalo doc do raspucavanja izmedu lakersa i houstona tako da bi glavni igraci trebali ic u over,a bosha sam previse puta pao na overu tako da cu ga najvjerovatnije odigrat manje...

Pricekaj za Kirilenka informaciju o igranju Pekovic,ne bude li ga,mogao bi lako u over.Doduse,kod mene je 13,5 granica

hvala na info.,al previse mi je primamljiva ova margina od 15,5 i cisto sumnjam da ce ic preko ovoga... ;)
By Matya EllisMVP
#1560 Danas je slaba ponuda i izabrao sam samo jedan par koji igram jako. Pokušavam izbjeć Lakerse i Houston jer mislim da bi tu moglo biti svasta. Dakle:

Minnesota- Atlanta 2 2,10

Minnesota je najnesretnije momčad u ligi ove godine, baš kad su pomislili da su im se svi oporavili dogodile su se nove ozlijede istih igrača te su kola opet krenula nizbrdo. Loveu je opet pukla kost u šaci te je otpisan za slijedecih par tjedana, mozda i vise. Pekovića nešto muči kuk i nije trenirao jučer te je okarakteriziran kao day2day s tim da je GM momčadi rekao da je vjerojatno da će igrati no on ipak ne odlučuje o tome te treba vidjeti što će trener i jegovi suradnici reci. Mislim da će igrati pošto poto samo da ne bi nastala rupa pod košem. Valja napomenuti samo da je Malcom Lee out do kraja sezone, a nesretnik Roy je još daleko od povratka. Jedina pozitivna stvar je povratak Rubia koji ce i dalje imati ograničenu minutažu. Cunnigham i Williams ce morati dans uskoćiti i pomoci momčadi no oni nisu neki vrsni igraci tako da me ne brinu previse.

Atlanta ima tek manje ozlije u vidu Morrowa i playa Harrisa koji putuju s momčadi i mogli bi danas nastupiti no još je rano te ne mogu to sa sigurnoscu reci. VIše će se znati nakon popodnevnog shotarouda. Ako i ne nastupe to neće biti neki veliki minus, ali njihov nastup danas ce sigurno pomocim pogotovo Harrisov.

Minnesota je izgubila 2 od zadnje 3 utakmice doma, a pošto im danas dolazi jedna od najboljih gostujucih momcadi u ligi teško da ce popraviti taj omjer. Atlanta danas mora iskoristiti ovaj mlaki gostujuci teren na kojem publika nije divlja kao npr. u portlandu ili oakladnu u domu Golden Statea. Kontra Bostona su prokockali +19 tako što su izgubili treci period sa 33-9 te ce danas tražiti iskupljenje i nastavak novog pobjednickog niza.
Glavni način za pobjedu danas je maksimalno iskoristavanje jednog od najboljeg centarskog para lige, Horforda i Smitha. Horford bi trebao danas forsirati niski post protiv Peka te ga prolaziti zahvaljujuci svojoj izvrsnoj nožnoj tehnici. J. Smoove je daleko kvalitetniji od tek prosjecnih Cunnighama i Williamsa koji se nije baš iskazao kada je mijenjao Lovea prilikom njegove prve pobjede. Smith je brzi i jaci od ove dvojice te će danas napraviti dosta kaosa pod košem.

Zbog cijele situacije u Minnesoti sa zdravljem i Atlantinih dobrih igara u gostima ovaj koef od 2,10 se mora smatrati jako dobrim te me ne bi čudilo da padne do kraja večeri ispod 2. Kao što sam rekao idem sa jakim ulogom, igram singl i nadam se najboljem.

Svima koji me isprate želim svu sreću! Cool
By SpiGo17
#1561 evo ekipa ja dns nista nesto previse kemijo usao i uplatio za 10 kn dobitak mi je 550. nije nesto ali onako iz " zajebancije " pa da se prati nesto...

K. Bryant OVER
Ellis M. Over
Minnesota - Atlanta UNDER
MILWAUKEE- PHEONIX UNDER
houston - lakersi OVER ( visoka granica ali pikno sam pa sta bude )
Phidalephia - Brooklyn OVER
Indiana - Miami - 2 ( navijacki ) ono jucer je sramota bila
By mjordan23
Matya said

Danas je slaba ponuda i izabrao sam samo jedan par koji igram jako. Pokušavam izbjeć Lakerse i Houston jer mislim da bi tu moglo biti svasta. Dakle:

Minnesota- Atlanta 2 2,10

Minnesota je najnesretnije momčad u ligi ove godine, baš kad su pomislili da su im se svi oporavili dogodile su se nove ozlijede istih igrača te su kola opet krenula nizbrdo. Loveu je opet pukla kost u šaci te je otpisan za slijedecih par tjedana, mozda i vise. Pekovića nešto muči kuk i nije trenirao jučer te je okarakteriziran kao day2day s tim da je GM momčadi rekao da je vjerojatno da će igrati no on ipak ne odlučuje o tome te treba vidjeti što će trener i jegovi suradnici reci. Mislim da će igrati pošto poto samo da ne bi nastala rupa pod košem. Valja napomenuti samo da je Malcom Lee out do kraja sezone, a nesretnik Roy je još daleko od povratka. Jedina pozitivna stvar je povratak Rubia koji ce i dalje imati ograničenu minutažu. Cunnigham i Williams ce morati dans uskoćiti i pomoci momčadi no oni nisu neki vrsni igraci tako da me ne brinu previse.

Atlanta ima tek manje ozlije u vidu Morrowa i playa Harrisa koji putuju s momčadi i mogli bi danas nastupiti no još je rano te ne mogu to sa sigurnoscu reci. VIše će se znati nakon popodnevnog shotarouda. Ako i ne nastupe to neće biti neki veliki minus, ali njihov nastup danas ce sigurno pomocim pogotovo Harrisov.

Minnesota je izgubila 2 od zadnje 3 utakmice doma, a pošto im danas dolazi jedna od najboljih gostujucih momcadi u ligi teško da ce popraviti taj omjer. Atlanta danas mora iskoristiti ovaj mlaki gostujuci teren na kojem publika nije divlja kao npr. u portlandu ili oakladnu u domu Golden Statea. Kontra Bostona su prokockali +19 tako što su izgubili treci period sa 33-9 te ce danas tražiti iskupljenje i nastavak novog pobjednickog niza.
Glavni način za pobjedu danas je maksimalno iskoristavanje jednog od najboljeg centarskog para lige, Horforda i Smitha. Horford bi trebao danas forsirati niski post protiv Peka te ga prolaziti zahvaljujuci svojoj izvrsnoj nožnoj tehnici. J. Smoove je daleko kvalitetniji od tek prosjecnih Cunnighama i Williamsa koji se nije baš iskazao kada je mijenjao Lovea prilikom njegove prve pobjede. Smith je brzi i jaci od ove dvojice te će danas napraviti dosta kaosa pod košem.

Zbog cijele situacije u Minnesoti sa zdravljem i Atlantinih dobrih igara u gostima ovaj koef od 2,10 se mora smatrati jako dobrim te me ne bi čudilo da padne do kraja večeri ispod 2. Kao što sam rekao idem sa jakim ulogom, igram singl i nadam se najboljem.

Svima koji me isprate želim svu sreću! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cool.gif

slazem se i mislim da i ako pekovic bude igrao, da ce izgubit. pratio bi ovo visokim ulogom, ali previse puta sam se opekao na utakmicama i rekao sam da igram samo igrace. ipak, ovo je predobar koeficijent, a po meni su jako velike sanse da ce dobit pa pratim uz igrace na manjem ulogu.
nevezano za ovaj post, svi stavljate miami, ne zelim vam solit pamet ni govorit sta da igrate, ali zadnje utakmice: dobili washington 28 razlike kuci, izgubili od chicaga kuci, produzeci dallas kuci (dobili), produzeci orlando vani (dobili), izgubili 20 razlike milwaukee vani, izgubili detroit 10 razlike vani. onda dok su jos bili u formi dobili su charlotte i okc. omjer vani 7-6, dakle 50%, a indiana je odlicna momcad koja ce ih namucit. bar pokrijte x ili stavite ki 2 ako vec to igrate. isprike unaprijed svima ako se dogodi da ih razbiju, samo sam vam zelio dobro :)
By Goodness
#1563 danas tri listica s malim ulogom:
1. listic
Bosh C (-17,5+) - Ind-Mia Manje 1,70
Lopez B. (-18,5+) - Phi-Bkn Više 1,85
Nash S. (-12,5+) - Hou-LAL Više 1,85
@5,18

2. listić
Bryant K(-34,5+)-Hou-LAL Više 1,85
Minnesot-Atlanta Hawks 2 2,00
Milwauke-Phoenix Suns 1 1,45

@5,36

3. listić
James L(-27,5+)-Ind-Mia Manje 1,85
Harden J.(-28,5+)-Hou-LAL Manje 1,85
Holiday J.(-18,5+)-Phi-Bkn Više 1,85

@6,33
By lajn777
#1564 Evo danasnje analize parova po mojem izboru

J.Holiday (18.5) OVER
Philadelphia danas docekuje opasne Netse kod kuce,nakon 3 uzastopna poraza smatram da je vrijeme da se phila trgne i pokusa ostvarit novu pobjedu nakon one zadnje nad lakersima. Prije 20 tak dana su odigrali neizvjesnu utakmicu u Barclays Centeru koja je zavrsila pobjedom netsa 95:92 ,u toj utakmici je Holiday postigao 24 pts uz sut 9-16 te 3-3 (3pts) ,u prosijeku holiday ispucava 16 suta na kos te je u zadnjih 15 utakmica postigao 116/259 ubacenih lopti, 15/50 (3pts) ,za Holidayevo cuvanje zaduzen je Deron Williams koji je taj posao obavljao solidno,te smatram da ce Holiday danas ubacit svojih 18.5 + i nadam se odigrat izvrsnu utakmicu kako bi pokusao dovest 76erse do nove pobjede.

L.James (27.5) OVER
Miami gostuje kod neugodne Indiane s kojom se ove sezone susrece po prvi put i morat ce ih shvatit krajnje ozbiljno,
Svi vec znamo tko je James i koliko je mocan,danas bi trebao odvesti svoju ekipu do nove druge uzastopne pobjede i uz normalnu minutazu postici over bez previse muke ,D.West je zaduzen da pokvari veselje miamia i zaustavi Jamesa,samo statistika mu nejde u korist jer James dok ga West cuva sa svake pozicije ubacuje iznad svojeg prosjeka.
Ako na sve to dodamo kako James ispuca 18 suteva u prosjeku te 3 za 3 poena ,nebi trebalo bit prevelikih problema.

Harden (28.5) UNDER
Houston danas ima jako tezak ,ali ne i nemoguc posao gostuje u Stemple Centru kod podosta oslabljenih i neprepoznatljivih Lakersa. Lakersima ne dostaje Howard,Hill,Gasol... Zasto Hardena manje ? Jednostavno danas mu je na suprotnoj strani jedan od najjacih igraca lige K.Bryant koji ga vec drugu utakmicu odlicno zatvara i nedaje mu previse prostora ,iako Harden je u zadnje dve utakmice ispucao svoj prosjek nije poentirao dovoljno (15 pts, 20 pts). Druga stvar je ta sto ce se Harden dosta umarat sprjecavajuci Bryanta u napadu koji danas prakticki sam mora potegnut i odvest Lakerse do pobjede i izvuc ih iz krize poraza,uz Bryanta bit ce tu dakako i Nash (12.5) koji je danas dobra prilika za odigrat over.

Bryant (34.5) OVER
Sve o izostancima sam rekao iznad ,tako da ne treba ponavljat.
Samim izostancima Bryantu se otvara i pruza jos vise suteva jos vise ulazaka i poena,svi znamo kako Bryant uzima suteve ne normalno prosjek mu je 25 suteva ,6 za 3 poena...ako uzmemo u obzir da ima utakmica di ispuca 32-41 (sto bi se i danas trebalo desit) podosta lako bi trebao zakoracit u over.Harden se nije pokazao kao predobar cuvar Bryanta uostalom kad krene nitko ga nemoze zaustavit,bit ce puno suteva puno koseva na utakmici,ocekujem puno bacanja za Bryanta te prolazak ove doista visoke granice za normalne igrace ,ali Bryant je sve osim NORMALAN igrac http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

ovo su dva Doublea koja cu odigrat...pa eto tko hoce ...nadam se sretnom ishodu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif
By mjordan23
#1565 jel zna netko kako ce se danas cuvat igraci na utakmici indiana-miami? ja imam ideju, ali nisam siguran a moram to znat prije nego se okladim. zanima me tko cuva lebrona - mislim da je west jer sve ostalo bi bilo samoubojstvo i 30 kila razlike. zanima me tko ce cuvat westa (haslem)? i tko ostaje na wade-u? kad sam stavio na papir, na njemu ostaje hill? mislim da je wade onda u overu. moze odgovor?? hvala
By Longin
#1566 sinoc predobro uletili decki i washingtona, legli ko budali šamar, nikad lakše par prošao, veceras mi igraci malo smrde odnosno prevelike su mi granice na kobe i hardena pa cekamo zadnje minute, možda se neko opet ozljedi