Rovinjez wrote:ma dobro taj ticker ehf-a ima uvijek greske ali uvijek tako da on nije mjerilo, dapace evo kazem skoro sam siguran, mogu se takve stvari desiti evo nedavno imao marseille i nicu over 3,5 zuta i u zadnjoj minuti dobije lemar zuti sta se nije vidjelo na tv i oni nisu upisali, kasnije sam iso na stranicu francuske lige sluzbenu i vidio to pa im poslao mail i prepravili mi u dobitno kroz pol sata-sat, uglavnom mislim da je iturizza proso.. moze se lako provjeriti i malo kasnije na ehftv kad izade snimka tekme pa se pogleda, dao je ta 3 gola u doslovnu par minuta kad su poceli napokon igrat 7 na 6 nekih 15ak minuta prije kraja
Bilo bi dobro jer sam ga igrao u dublu jer je bio tečaj loš tako da mi bilo dobitno.
Ne znam staviti link, ali ideš na utakmicu i ono desno gore gdje ti piše Match Report pdf
ottorinator wrote:Zabio je 3 Iturizza, gledao sam ja utakmicu...upisali su čupavom krilu Alvesu 1 njegov gol. I u službenoj statistici piše 3.
Ne znam staviti link, ali ideš na utakmicu i ono desno gore gdje ti piše Match Report pdf
Kako misliš neznaš link staviti.Napraviš scren shot.
https://prnt.sc/uV28sHHf_HDq
lijevi klik na mišu onda ono napravi print ko most izgleda i kopiraj i onda preneseš ovdje.
SergioRodriguez wrote:Psk stavio gubitno..poslao mail sa screnom match reporta..moraju to ispravit
Jesu ti ispravili PSK?