drugo, moram spomenit hardenovo razvaljivanje bryanta i lakersa
trece, ja odustajem jedno vrijeme od stavljanja parova, ne dobivam zadnjih tjedan dana (mozda 2 ili 3 puta vratio dnevni ulog sto nije bas dobro). mislim da nije u redu da vam dajem svoje parove na kojima padam ja sam. ne kazem da fulam sve zivo, npr. jucer pogodjena 4-6 ako se dobro sjecam, ali sam ih krivo poslozio na tikete i popusio na svakom i tako svaki dan. bit cu tu na forumu svaki dan, ali parove necu stavljati dok ne nadjem sistem za vise pogodaka. probat cu se ogranicit na 2 para dnevno i stavljat ih pa kad vidim postotak dobivenih tiketa, ako bude dobro, vracam se. sistem pocinjem od danas. inace, mislim da je bolje dat 1 ili 2 para detaljno izanalizirana na forum dnevno i pogodit to, nego smuljat analizu i stavit 8 parova (i imat 4 ili 5 od 8). koliko god sam parova pogodio zadnjih dana, a bilo ih je puno, tikete sam profulo, a na kraju krajeva, gledaju se pogodjeni tiketi, a ne parovi jer znamo sta od tog dvoje donosi lovu. zivili, nadam se da cu jako uskoro ponovo stavljat neke parove tu.