Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
UcenikBGD wrote:Vec je omasio bacanje 1/2 ha ha ha i 1/5 iz igre!!!
Al nema dobre saigrace Wood samo 3/3 i Timi jr 2/2 iz igre!!!

Ne likuj vidis da mu poklanjaju slobodna dal Sudije dal' glupost igracv :) lik ispod svog kosa uhabti skok za dva slobodna CCC ali idemo ...
By UcenikBGD
yoldza wrote:
UcenikBGD wrote:Vec je omasio bacanje 1/2 ha ha ha i 1/5 iz igre!!!
Al nema dobre saigrace Wood samo 3/3 i Timi jr 2/2 iz igre!!!

Ne likuj vidis da mu poklanjaju slobodna dal Sudije dal' glupost igracv :) lik ispod svog kosa uhabti skok za dva slobodna CCC ali idemo ...

Ma ne likujem, nego opet 1/2 slobodna, jednostavno je decko MVP ko i Janis,al za slobodna
By UcenikBGD
#174821 Evo zagreva se polako, uspeo je 2/2 konacno da spoji. Koliko ga forsiraju, Harden iz najboljih dana za slobodna. Pocinje sa 0/4 iz igre al recice ovde da uzima teske suteve. Muka mi je da ga gledam kako se folira po terenu, veceras nek igra 48 minuta protiv osakacenog NO da bi nabio 30 i kusur poena
By UcenikBGD
Gile777 wrote:A navodno i la vine i de rotan su u svađi, i čeka se neki trejd de rozana ako sam skuzio dobro...zna netko nesta vise?

Nisam isprati ovo??
Ali vidim da De Rozan ne dolazi na utakmice u zadnje vreme. Forsira po 1 sut za cetvrtinu :?: :?: :?:
By yoldza
#174824 Ma gadi mi se evo dao je dve trojke akcija presao centar sut i preko ruke sad je dao pa je genije da je promašio nikom nista ali to nije KOSARKA jbt sve
Last edited by yoldza on 08 Jan 2023, 03:40, edited 1 time in total.