Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#174856 Vucko najveći rupa ubjedljivo i stavio ga Donovan da bude suter za tri hahahah ali ima ova ekipa previse Luki Doncica nema ni za sut za tri...Ovaj NBA pun egomanijaka
By yoldza
#174860 Jbg ljudi nisam ja gatara da ovo predvidim napisao sam zasto bi trebao doci Daramond koristi to sto sam rekao za Nikolu iz nekog Razloga kad je Dramomd idu na C kad je Nikola ne idu nego sire ovo je cista sprdnja ovo covjek ne moze da predvidiu zadnjih 11 utak samo 1 presso Dramomd i to protiv ekipe koja je Jos gora od Utah sto se tice branjenje C...znaci Dramomd do veceras 10/11 under na 10.5 a Vule usta ga jebem stoji na trici puuu
By Shale Brah
#174868 Je l me neko zajebava pa vucko nije uzeo za 2 cetvrtine 2 suta, a bio skoro najbolji strelac na poluvremenu?
Sta zvao Vucko svog burazera i reko da sve pare stave under ne kapiram? Sve u svemu uzasno..
By UcenikBGD
#174870 Nema izlaska dok ne uhvati skok za tripl dabl. Izbacio Hardaweja Wooda Buloka Dinvidija samo Luka igra sa trecepozivcima dok ne nabudzi tripl dabl na silu. Ha ha nikad nece biti opusten kao Nikola Jokic koji sa 9 skokova ili asista ide na klupu. Doncic kao Westbruk