Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Darko1987
WhiteWolf wrote:Bravo za Berona Jeffrey. Kako si ga osetio

Ban za ovakav komentar, nema tu šta da se priča!!!
By yoldza
toshiba86 wrote:Reko ja onako u žargonu za onog Mitrovića da je invalid eto i potvrdio .To može on onako u ABA da prebaci da se malo ispuše i malo na sreću ko i zadnju kad je dao 9.Neko me bio malo peckao ali eto danas bilježnik ovjerio pečatom hahaa. :lol:

To se cijeni svaka čast Toshi... :D ali moram ti reći da si baš gospodin čovjek (ipak si ti ovde najstariji) ako neko nije to znao :D
By toshiba86
yoldza wrote:
toshiba86 wrote:Reko ja onako u žargonu za onog Mitrovića da je invalid eto i potvrdio .To može on onako u ABA da prebaci da se malo ispuše i malo na sreću ko i zadnju kad je dao 9.Neko me bio malo peckao ali eto danas bilježnik ovjerio pečatom hahaa. :lol:

To se cijeni svaka čast Toshi... :D ali moram ti reći da si baš gospodin čovjek (ipak si ti ovde najstariji) ako neko nije to znao :D

A i priznam eto javno da se od svih starosjedioca najmanje kužim u košarku.Jeb to su činjenice. :D
By Mars200
Darko1987 wrote:
WhiteWolf wrote:Bravo za Berona Jeffrey. Kako si ga osetio

Ban za ovakav komentar, nema tu šta da se priča!!!

Opali smo,ja sam Za 200e dobita...jeff je imao dobar info sta ces kad je konj fulo...da je uslo bio bi car
.
Sve je to lutrija..
JEFF SAMO JAKO DALJE..
By Darko1987
#175267 Uvijek se pojave ovakvi likovi na forumu?! :? Sreća je pa ovakvi ljudi su manjina, a opet šteta što ovakvi udišu ovozemaljski vazduh i hodaju po istoj…
By malsha9323
#175268 Triple L :oops: Igram danca u kosarci, pitanje imaju li kosarkaskih terena u zemlji uopste, bez kosa iz igre doktor.

Single W :mrgreen: Matt uzeo lep broj suteva i ako se baskonija raspala, eto ga preko nekako, mekana ruka.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Danas cu jedan ozbiljniji singl a ostalo cu napisati neki svoj pregled onog sto se isplati uzeti na neke narodnjake

18:00 Berk Ugurlu over 9,5 (1,75) admiral ✅✅

Kao klinac je bio u zeljkovom feneru i ucio od svih onih majstora, nazalost na kraju nije ispunio ono sto su ocekivali i selio se dalje, u tofasu mu beskrajno vjeruju i on rasporeduju loptu savršeno, uzima svoje suteve kad je u odlicnim pozicijama i onda pogada u finom postotku, prvu utakmicu 16 poena na 10 suteva u 36 minuta a nesto slicno trebalo bi i danas

Nedovic under 19,5 (1,85) admiral ✅✅

Moze se on zapaliti i natrpati svakog medutim ovo je previse malo u startu unatoč izostancima, ima i kod reala izostanaka tako da nikome nebi koristio neki brzi ritam pogotovo kad je vec za 2 dana nova utakmica

Bacon over 18,5 (1,85) SS ✅✅

Radonjić dobio odrijesene ruke da sredi svlačionicu kako hoce i neograničen budzet tako da je za mnoge igrace ovo kljucan period za ostanak ili odlazak, bacon uzme svojih 20-ak suteva i ako ga krene jako ga je tesko kasnije zaustaviti, igraci panate duguju navijačima za ono gazenje protiv olympiacosa tako da mozemo ocekivati nabrijane domacine

Mike James over 16,5 (1,85) admiral ✅✅

Imao je neke ocajne tekme zadnje vrijeme narocito onih famoznih 2 poena protiv zalgirisa, danas ocekujem da se vrati na pravi put, ne skodi ni informacija da je on bivsi igrac panate kad se zna s kim igraju

Milos Teodosic over 8,5 (1,85) SS ✅✅

Teo dobar standardno, krece s klupe i u svojih 20-ak minuta bi trebao preko ovoga, igraci zalgirisa agresivni i ponese ih lopta pa znaju raditi dosta faula pa on kao majstor za iznudivanje istih bi mogao pokoji put na liniju penala i racunam uz par uzetih trojki da pogodi nesto i ode preko

Uslo sve