Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Niliw
Nasir Jones wrote:Danas bi uzeo ticket kalinic 10pts or more, punter 15pts or more, micic 20pts or more.

Posto bet nema u ponudbi kalinica, uzet cu tiket za minimalan ulog, da se isprati. 5€ stake, 720€ dobitak.

Image

Sto Lesora manje, ja se bas dvoumim izmedju njega i Ledaya vise

Ne kazem da nece ispod, nego me interesuje misljenje
By viljasboas
Slucajnox wrote:Prastaj, samo moram se obazreti na par cinjenica vezano za Exuma. On poene postize u poslednjoj zato sto dolazi kao iks faktor, eksplozivan je nenormalno, Obradovic ima tu soluciju da ga sacuva za drugi deo utakmice kada prelomi protivnika sa prodorima, jer cuvari su tada i umorniji nego na startu. Ako si pratio protiv Monaca igrao je u drugom unitu 5,6min prvog pol i to je to, jer mu Ouattara nikako nije odgovarao, zatvorio ga dva puta na prodoru i jednom na postu, dok je Madar imao resenje za Dzejmsa u odbrani, a pritom je pogodio suteve i uveo se u mec kako treba. Dante u poslednjem kvartalu je slomio protivnika sa dva ulaza i slobodnim bacanjima, jer ni Okobo ni James ne mogu da mu pariraju. E sad dolazimo do meca sa Makabijem, koji sam igrom slucaja pratio uzivo u Areni, vrlo dobro se secam da je razbio Makabi sa svojom agresivnoscu na obruc, tek Makabi nema sa cime da ga zaustavi, jos imaju i losiji rim protect u vidi Niba i Sorkina. Ne kazem da je los tip, samo se ne slazem sa nekim stvarima navedenim, ja ga i veceras vidim na 15+

Ok, ja sam ga odigrao zato sto mislim da ce usg rate da mu opada ukoliko bude nastavio da igra na kecu, video si koliko se Zeljko nervirao, gledao si utakmicu, video si kakav je Partizan napadacki sa njim, ali ne samo protiv Monaka nego generalno kad on igra pleja sve nesto na silu. Lik je skorer, a ni blizu organizatora, ne zna to. U zadnja 2 minuta 6 bacanja, od kojih je dao 5, gde je utakmica vec bila resena da kazes... ali, ovo je moje vidjenje Partizana, mozda iskrivljeno ;)