Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#176022 S.Gudjunsson (3.5) over 2.03 Germania

Čuj ovo 2.03 :D Desno krilo koje smo svi mi na zadnjem EP skužili tek oko jedno 5 ili 6 tekme. Igrao je 56 minuta kontra Portugala i šut iz igre 4/4. Ima dobru minutažu a "živi" od Magnussona,ali i Kristjanssona. Sve obrane imaju kod Islanda fokus na Magnussonu,pa kad krene u probijanje 1na1 i protivničko lijevo krilo izlazi da ga zatvori,a onda ovaj prosljedi loptu Gudjunssonu na krilo.Kristjansson također nakon križanja s Magnussonom vidi tu prazninu i daje Gudjunssonu na krilo loptu. Radio je to na prošlom prvenstvu,radio je protiv Portugalala . U onoj već spomenutoj tekmi sa zadnjeg eura Gudjonsson 5/6.
Last edited by kokolo50 on 14 Jan 2023, 16:00, edited 1 time in total.
By kokolo50
#176024 Rovinjez,Grbovića sam i ja odigrao 2.5 over. 3/3 kontra Španjolaca uz 15 minuta na terenu. Vuk Lazović imao 2/2 uz 45 minuta. Lakši protivnik i moguće obrnuta minutaža i po meni je Grbović za over.

Znam da ovo ime ne volite čuti,ali što kažete za Banhidi 4.5 under?
Itturiza i Borges kombinirano 2/3 kontra Islanda,a netko je spomenuo i da Mađari više Rostu forsiraju,pa mi 5 golova djeluje malčice puno. Znam da može to Bence,ali nekako ne vjerujem u lake šuteve,možda prije koji penal kao što su ih Borges i Iturriza iznuđivali.
By Rovinjez
#176026 Banhidija cuvaju ko suho zlato jer znaju koliko im je bitan a bio je dugo ozljeden tako da ce ga dozirati maksimalno, svaka čast rosti ali banhidi je napadacki klasa vise, mislio sam mozda tu madare over 3,5 penala po 1,85 u lutriji, jesu cvrsti Islandani ali nemaju igraca te mase i snage da zadrži banhidija kad lopta dode, mogao bi on par penala i isključenja iznudit
By Alkar
#176034 18:00 Dika Mem under 5,5 2,10 unibet

Mislim da ovo nece prebacit za svojih 15-20 minuta koliko ce igrat, francuzi bi se trebali dosta rano odvojit, a onda tako i mem bi trebao preseliti na klupu.Imaju sirinu na svakoj poziciji, a i s obzirom na protivnika ocekujem da nosioci danas budu ipak igraci iz drugog plana
By forza
#176045 Dzaba uze Mema nema ga u rosteru kvota 1 :lol:

Porte umjesto njega,Richardson kao sto neko napisa bi trebao biti penal over jer ce imati velike minute bas :)