Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iDjoleQ
#176195 Ja iskreno ne znam kako je on na prosjeku od 16.5 i kako daje ove poene po utakmicama... ruku na srce nisam pratio meph ali 2 3 sto sam gledao momak je izgubljen slucaj bio kao i veceras. Moram vratiti snimke da vidim kako on postize svoje poene
By JohnnyNoCash
#176197 Ma ima kvalitetu, pokretan je dosta za krilnog centra, može pogoditi i par trojki po utakmici, aktivan na ofanzivnom, u visokim procentima pogađa sa niskog posta, ali to mu sve pada u vodu kad je u glavni teniski paire, najveći idiot ikad
By rodman
iDjoleQ wrote:Msm sad je i nebitno tekma bez njega tezi ka BO tako da se nece nesto ni naigrati

meni je najgore sto utakmica ide prema bo a ni morant ni jjj nisu ni blizu da se prebace :roll: kako cu samo batalit ovo klađenje fuj
By rwestbrook123
#176204 Pa ovakva blacenja momka koji je mozda i glavni razlog zasto su grizzliesi tu gdje jesu, a napadanja cisto zbog suterskog arsenala su podjednako mi smijesna, momku je dovoljno pogledat brojke od rookieja do sad i skontat cemu tezi i u kojem smjeru se zeli razvijat za dobrobit ekipe, čovjek ne forsira skoranje. Nakon 2 pogledane utakmice ove sezone mi je bilo jasno da ga poene ne udaram u 99posto meceva, a glupi faulovi se dogadaju svima a di ne mulcu od 23g koji defanzivno cuda pokriva.