Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
viljasboas wrote:@ucenik hoces da kazes da direktor mocarta pre utakmice zove partizan, da ovi prenesu madaru da ne sme da postigne 12 poena jer je na njegov plus uplaceno npr 5000e ukupno?

Nema mozzart direktora!!!
To drzi drzava koja i finansira Partizan,kao i Zvezdu. Rade sve radnje, isplata na ruke Vildozi i Kampazzu,a minimalac na papiru. Sta mislis sto je EL kaznila Zvezdu, Covic misli da moze te radnje koje prodaje u Aba ligi i Evropi da protura.
Ko te placa taj ti komanduje, Madar kad dodje do granice ide na klupu,Zeljko odlucuje,zna se ko kosi a ko vodu nosi.
Pitaj Yoldzu za Vucevica kako namesta za kladionice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By UcenikBGD
#176346 Partizan Mozzart
Crvena Zvezda Meridijan
ABA ADMIRAL Liga
Sta tu nije jasno???
Pranje para,mahinacije, prevare.
Jesi bio nekada u nekoj Admiral kladionici u Beogradu? Lokali ko svemirski brodovi,sve sija, radnice, aparati kurci palci, ne udju dva coveka za ceo dan. Imaju milionske rashode a prihodi za kiflu i jogurt!!! Nemoj da si naivan
By Rudy5
#176348 Ja sam sinoć igrao Moryta više od 6.5 a on je u prvom pol imao 6 i naravno dojavile su mu kladionice da više ne smije dat gola jer nas je 10-20 s foruma igralo više i on ih je poslušao..sve jasno kao dan
By viljasboas
#176350 @ucenik ma razumem ja tebe sta hoces da kazes za muljanje, ali ti kazem da su male to pare npr za aba liga neki igrac plus, minus koje su stavljene na doticnog, hendikep je druga stvar tu moze da se kombinuje... tako kad bi gledao onda bi ti mocart pravio box score unapred po visinama uplate i dostavljao obradovicu pre utakmice u sta ne verujem. Jedan public igrac na ogromnu uplatu mozda, ali ova boranija sto mi igramo tesko...
By Rovinjez
#176753 Izasli sastavi za Efes i denizli, ko ima beauboisa ili mbayea na nekim normalnim granicama morali bi bit banka.. Efes od stranaca ova dva koja sam naveo + dunston i Zizic centri i Bryant uz njih. Igra i larkin koji ima pasos pa se racuna ko domaci naravno