Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#176701 @koko je u pravu, ja ću još da dodam posebno one koje će prenositi TNT!

Monday marks the 37th year of the NBA celebrating the life and legacy of Dr. Martin Luther King Jr. with a full slate of games and off-court activities that promote equality and social justice. Since his birthday became a federal holiday in 1983 (first observed in 1986), the NBA remains committed to furthering Dr. King’s fight for equality and justice.

There have been 358 NBA games played on MLK Day and Monday will add nine more to that list, including four nationally-televised games on TNT and NBA TV and another five games available on League Pass.
By UcenikBGD
Gile777 wrote:Darko u pravu si 100 %
Večeras Giannis protiv Indiane over 31,5...a vjerujem da ide i do 35 +...mora se vratiti stari giannis, kiksao je dosta puta zaredom, a Bucksi su bez njega smješna ekipa...večeras trpa i sili do iznemoglosti :D

Slažem se. Lik koga najviše igram over i najviše ne volim jer je panjina neopevana,a kad stane na liniju penala gori je od Dončića. Ali je odigran +31,5 :!: :!: :!:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Ja moram priznati da je koko bas inteligentan covjek (naravno beskrajno duhovit) Ja na prvu kontam opet se sprda kad ono stvarno MLK dan bas tako pogotovo ovi borci za prava crnaca se posebno naloze tipa King James

Pitanje je dal će LeBron uopšte igrati večeras jer ne vidim igrače Lakersa u ponudi??!!
By UcenikBGD
reggie31 wrote:
kokodril wrote:danas treba crne igrače igrati over danas je njihov dan

A sta s Karijem,jel on crn :D

eejj stop rasizmu :mrgreen:

Inače bez Kleja su vrvtno večeras, tako da bi mogao Kari 30+ poena da dođe. Obično je dolazio 30+ bez Kleja u timu ove sezone!!!
By Jazavac
#176717 Da li neko moze da kaze koje tekme prenosi TNT? Takodje sugestije da li Tatu ili Smarta u asiste vcrs? Znam da Smart razvaljuje SA asistima Bez Browna protiv Sarlota pogotovu, ali I Tata ima vise od 4,5 zadnje 2 od kad Brown NE igra a ova 8,5 grana na Smarta me Malo plasi.