Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#176760 Dobar pick Nill Jonas je rupetina u pnr lose bas brani C koji ne idu na snagu nego znaju da odrolaju pick and roll ...

Konačno i ja nadjoh kladionicu koja ima AST,SK,poene sad cemo da vidimo ako im uzmem neki kes kakvi su sa isplatama...
Image
Last edited by yoldza on 16 Jan 2023, 18:26, edited 2 times in total.
By viljasboas
#176819 Trojke dubl kvota 4.09:

De Andre Hunter over 1.5 4bet 1.78
Andrew Wigins over 2.5 4bet 2.30

Posto sam nasao gde da igram trojke probacu sa ovim dublom, Hunter je u zadnjih 5/7 meceva presao ovu granicu, gde je sutnuo 37 puta i pogodio 17, Majami lose brani trojke (prima ih dosta i protivnici imaju dobar procenat protiv njih) i to je to.
Wiggins sa druge strane uzima tonu trojki otkad se vratio iz povrede ali nikako da se vrati na svoje procente. On je inace igrac koji u ovoj sezoni ima preko 40% za 3, ali u zadnje cetiri tekme otkad se vratio ima 2/8, 2/8, 0/4, 2/7 sto je mizernih 22%. Bitno je da pokusava, da se uvodi u pricu, kvota 2.3 je dobra, veceras nema Kleja, protivnik je Washinghton pa bi i mogao slucajno ubosti 3/9 npr.
By 2paNN
#176828 Ja cu od NBA da odigram:

Bam P+R vise od 32.5 kv1.90 maxbet
Siakam P+S+A vise od 39.5 kv1.83
Randle P+S+A vise od 40.5 kv1.80

Za Bama ste skoro sve rekli ja volim da odigram ovo i sa skokovima, jer ako bude igrao dobar mec skokovi mogu samo da pomognu ovde pri ovoj igri, sto se tice Siakama svi znamo kako je odigrao prosli mec u NY (52pts), ali takodje je imao dobar ucinak i u skokovima i asistima, naravno da ne ocekujem da se ponovi to ali moze upola i docice ova igra. Takodje sve isto stoji i za Randlea, poslednje dve protiv njih pts 30, 32 a skok 11,13 a ja na to igram i da ima poneki asist da bi mogao da sjebe u neke od ove dve kolone.. Vec receno da je MLK day tako da msm da ce imati dosta motivacije u Gardenu.
Ima dosta toga za igrati veceras ali odlucim sam se za ove do 00.00 posto cu da ispratim po prvi put na Arenisport multiprenos NBA :D

Srecno i pozdrav! :mrgreen: