Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#176586 Dobila Ostapenko al puno teze nego rez kaze, do 5-4 drzale svaka svoj servis s tim da je ukrajinka imala jedinu break loptu koju nije realizirala i logicno kad je izgubila 6-4 taj set pad u igri i laksi drugi set
By petko87
Rovinjez wrote:Dobila Ostapenko al puno teze nego rez kaze, do 5-4 drzale svaka svoj servis s tim da je ukrajinka imala jedinu break loptu koju nije realizirala i logicno kad je izgubila 6-4 taj set pad u igri i laksi drugi set

Pre ces da pogodis jedan broj na ruletu all in nego zenski tenis jbt, kakve su to glave :(
By JohnnyNoCash
#176692 Danas 1/3, a moglo je puno bolje, sad idem sa ovom opkladom na većinu parova

Shwartzman - Krutykh / Zbroj setova 3.5+ 1.64
Shelton - Zhang 1 1.46
Vukic - Holt / broj setova 3.5+ 1.56
Djokovic - Baena / Zbroj gemova 27- 1.57

Švarcman u prelošoj formi, ali na AO, igra jako dobro, najveći uspjeh mu je 1/16 finala, dok je Kurtyhku ovo prvi put da je u glavnom ždrijebu, prošao kvalifikacije, odigrao zaista fenomenalno, mislim da ovdje oba igrača mogu uzeti minimalno po setu što čini par prolaznim

O Sheltonu sam pisao, pitanje je kakve će glave ući ovdje, Zhang nije naivan teniser, iako je njemu najdraža podloga upravo zemlja, iako se na tvrdoj snalazi poprilično, ali Shelton bi trebao svojim servisima voditi glavnu riječ, Zhang je izgubio dva egzibiciona meča kao i meč od Popyirina početkom godine, Shelton također poraz od Halysa i Duckwortha, ali pobjeda protiv Baene. Mislim da je vrijeme da se probije u svijet tenisa sa svojom prvom GS pobjedom.

Vukic Holt, oba se dobro poznaju, oba su kvalifikanti, očekujem zaista dosta gemova, kome je malena granica nek uzme srednju granicu gemova over. Nemam posebno sta da kazem, Holt je dobar teniser, koji je i na US Openu prosle godine imao neke dobre partije.Vukic naturalizovano Australac "na svom" terenu, igra jako dobro, servis odličan obojici, mogu svaki po set minimalno uzeti.

Djokovic unatoc zavoju sa kojim je trenirao danas ocekujem da pregazi Baennu koji je poluteniser, i koji ga vecina španaca i juznoamerikanaca uglavnom voli zemljanu podlogu, mislim da ce jako teško Baeena doci do 9 gemova, a i da dodje ulog se vraca, tako da mi je ova oklada zaista dobra. Djokovic ce prvi servirati sto je uvijek svakako prednost kad se igra under gemova na njegovim mecevima
By Rovinjez
Mars200 wrote:Ekipa sta mislite za mec isner manarino

Over 42,5 gema koja nudi bet365 izgleda ok, tesko tu neko moze dobit 3-0 a i setovi bi trebali biti sa puno gemova kad se zna kako Isner servira a i reternira
By Mars200
Rovinjez wrote:
Mars200 wrote:Ekipa sta mislite za mec isner manarino

Over 42,5 gema koja nudi bet365 izgleda ok, tesko tu neko moze dobit 3-0 a i setovi bi trebali biti sa puno gemova kad se zna kako Isner servira a i reternira

Hvala
By Rovinjez
#176807 Dva meca u kojima bi trebalo biti velike borbe i gdje niko nebi smio 3-0 uzeti

Dubl uk. 2.08 bet365

Djere vs Bergs over 3,5 setova (1,44)
Davidovich Fokina vs Bublik over 3,5 setova (1,44)