Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#176831 Đere-Bergs 1 1.6
Ruusuvuori-Purcell 1 1.35
Kokkinakis-Fognini(34,5) više 1.90

Formula 4.10
Đere počeo sezonu u dobroj formi nakon neslavnih rekorda u tb s kraja prošle sezone.Puno bolji igrač na zemlji a na GS na tvrdoj kolo prodje i to je kraj.Protinik za danas mu dosta tanak i nema pobjedu ni iskustva na GS ,Bergs je puno bolji u dvorani nego na otvorenom.S obzirom na ono što sam vidio protiv Ruuda prošli tjedan na NZ ovo moram uzeti 1.6 na lacija
Ovdje se nema šta puno reci za Finca,to bi trebala biti lagana pobjeda s obzirom na njihov renome.Purcell je puno poznatiji u parovima dok u singlu ima svega 8 pobjeda u cijeloj karijeri i ne ni trebao predstavljati veću opasnost za Ruusuvorija. Po meni je i manji hendikep tu odličan.
Mislim da su kladionice precijenile domaćeg igrača ..sad već postaje pravilo da Koky na početku sezone u svom rodnom Adelaideu igra sjajno i onda dođe u Melbourne i raspada se po šavovima a legendarni Don samo čeka koga će namazati u maratonu kojeg često igra u prvim kolima GS.Ne da mislim da će Fabio otkinuti najmanje set nego čak mislim da bi ovdje mogao pobjediti jer Thanasi ima problema s koncentracijom na GS a i nije toliko kvalitetan igrač za ovu kvotu.

Potencijalna iznenađenja

Kokkinakis-Fognini 2 4.40
Već sam pisao gore iznad

Safiullin-Kudla 2 3.10
U najmanju ruku to su dva li la igrača gdje nijedan ničim ne odskače od ovog drugog ,čak bi se usudio reći da je Kudla bolji a ima bolju karijeru jer je stariji 5 godina .Kudla ima velikog iskustva na GS,ispao je ovdje u kval te ulazi kao LL što mu nije strano jer je mislim jedne sez čak 2 puta ušao kao LL te se dovukao do 3.kola što mu nije strano.

Rune-Krajinovic 2 5.20
Rune jasno veliki favorit ali malo mi je preniska kv na njega. Danac je prošle sez doktorirao u dvoranama dok na otvorenom nije imao većih rezultata a i nema pretjeranog iskustva na GS te mislim da Filip ima itekako svojih šansi u ovom meču a i ovakva podloga mu ide na ruku .
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Dva meca u kojima bi trebalo biti velike borbe i gdje niko nebi smio 3-0 uzeti

Dubl uk. 2.08 bet365

Djere vs Bergs over 3,5 setova (1,44)
Davidovich Fokina vs Bublik over 3,5 setova (1,44)

Uhvaceno
By JohnnyNoCash
#177000 3/4 za sada, idemo još Nole da riješi ovog malenog... Gledam live Popyirin - Tseng. Tajvanac nije nimalo lošiji, u relijima je i više nego ravnopravan, moglo bi tu biti 5 setova, pa čak i pobjeda Tajvanca... vidjet ćemo :)
By JohnnyNoCash
#177005 Korda Watanuki 35.5+ 1.85 Meridian

Watanuki odlično servira, stvarno prošle sezone on i Nishioka zadaju muke mnogim igračima. Watanuki osvojio dva čelendžera u Japanu, Tokyo i Yokohama, pa je došao u Canberru i tu izgubio u polufinalu od Fuscovica i evo ga ovdje na AO, prošao kvalifikacije a u prvom kolu uzeo Rinderkneha. Nisam gledao te kvalifikacije ali jesam protiv francuza, odličan retern, gotovo savršen, uvijek pod noge, oko osnovne linije, i Francuz nije imao rješenje. Servis također dobar, 10 asova ispalio, ali me najviše impresionirao taj retern za kojeg francuz nije imao rješenje. Korda isto hvata zalet, u Adelaiud zasluzeno do finala, pisao sam o njemu, uzeo set Đokoviću i imao ga na konopcima što bi se reklo, ali je posustao kao i svaki put. Ovdje prvi meč protiv Garina i tu je izgubio drugi set.

Igrali su dva puta, oba na tvrdoj podlozi i na američkom tlu, oba puta Japanac slavio, prvo kao Junior je pobjedio na US Openu Kordu u tri seta, a drugi put na čelendžeru u Dallasu.

Mislim da Watanuki može ovdje do minimalno seta i očekujem iskreno minimalno jedan TB u meču.

Dimitrov - Djere 1 1.30 Meridian

Ako uhvatite u superšansi ili negdje vecu kvotu jos bolje. Mislim da Laslo nema šanse, ne može se onakvom igrom kao protiv pacijenta Bergsa da se parira Grigoru koji je klinički precizan bio u tom prvom meču protiv Karatseva. Suma sumarum, bit će Laslo sretan ako ovdje dođe do seta protiv iskusnog Bugarina

Shelton Jarry 42.5+ 1.85 Meridian

Maloprije je završio Shelton, a iduće kolo već igra protiv najvišeg Čileanca mislim u njihovoj historiji tenisa, nekarakterističnih proporcija koji sa svojom visinom je tip igrača kao Isner. Sredio je Kecmenovica rutinski u tri seta, prije toga prošao kvalifikacije, u Canberru izgubio od dobrog igrača Reidia i to u oba TB. Nisu izašle kvote, ali ja bih ga stavio za blagog favorita u odnosu na Sheltona koji je mlad, ali koji bez obzira na sve mislim da može do seta minimalno.