Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#177085 Lopez 15.5- 1.85

Teško će protiv fizikalaca iz Toronta, obje ekipe igraju b2b, tako da ne očekujem previše lijepu utakmicu, malo poena.. Toronto dobro zatvara reket, a u karijeri u dresu Bucksa protiv Toronta (11 mečeva), samo je dva puta prešao over i oba puta je imao minimalno 3 pogođene trojke, pa tako i večeras mislim da ga jedino šut iz vana izvlači.

Bucks - Toronto 222.5- 1.85 Mozzart
By Darko1987
russellwes wrote:Nisam upratio oprostite.. Koliko smijem tipova postavit? 2 ili 3?

Možeš koliko hoćeš, samo nemoj preći 5units ukupno…
By russellwes
#177088 Ma nista ipak, u betu vidim na 8.5, a ja ga imam na 7.5 :D

Ben Simmons over 7,5 assist 1,70 admiral (bet385 8,5 1,90)

Spursi truba svugdje u obrani, a Simmons bi radije dodao nego opucao pa da ga svi ismijavaju :D Proslu tekmu protiv njih 9 asistencija za 24 minute, s tim da je tada igrao i Durant koji je sada OUT, a on je tada imao cak 11 asistencija. Takoder, izasla je vijest da je i Irving upitan, pa ako jos i on ne bude igrao Ben bi trebao jos vise imati loptu u rukama. Naravno bez Duranta i Irvinga, Simmons ima dvije dobre opcije manje za dodati no imaju Netsi jos solidnih opcija. Curry se raspucao, Warren takoder, Harris je uvijek dobra opcija na trici, jos koji lagani pas dole na Claxtona i to bi trebalo biti dosta za 8 komada..
By yoldza
#177091 Juče sam na forumu imao 5/6 a nisam igrao ligu da opet kao onomad Alen ne sjeba Gobert bio bi odlican dan ne znam koja im je fora da počnu utak i nakon 4 min ne vrate se u istu ...a u glavi mi je to bio najsigurniji tip ..lol..
Last edited by yoldza on 18 Jan 2023, 01:34, edited 1 time in total.