Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#177100 Darko u toj utak Barens je otvorio sa 0/4 mislim kao i sam Toronto ništa nisu pogadjali...Barens je trpao na 20 razlike kad se nisu igrale odbrane pa kad je postao vruć bilo je kasno da ga ugase...meni nekako tražiti over u ekipi gdje svi imaju slobodu i potrošnju i nije baš Pametno :)
By Darko1987
#177103 @yoldza, gledao sam i ja tu tekmu koja je na čudan način otišla u ot, al’ mali je u formi, i ja očekujm da on podigne usage rate do kraja sezone. OG je već u kombinaciji za trade, VanVleet nešto pegla za ugovor, traži neke ovome pare (za mene lično jedna od najvećih prevara u ligi), Barnes i Siakam bi trebali biti glavne face ove franšize.

Najveću njegovu produktivnost očekujem početkom druge i četvrte četvrtine kad Siakam bude na klupi a sa druge strane Lopez i Jrue bi takođe trebali biti vani, tad Scottie ima dosta šansi da zabija. Samo neka pasivnost u napadu ga ostavlja ispod.
By yoldza
JohnnyNoCash wrote:Lopez 15.5- 1.85

Teško će protiv fizikalaca iz Toronta, obje ekipe igraju b2b, tako da ne očekujem previše lijepu utakmicu, malo poena.. Toronto dobro zatvara reket, a u karijeri u dresu Bucksa protiv Toronta (11 mečeva), samo je dva puta prešao over i oba puta je imao minimalno 3 pogođene trojke, pa tako i večeras mislim da ga jedino šut iz vana izvlači.

Bucks - Toronto 222.5- 1.85 Mozzart

Ubicu te :lol: lik sipa trojke ko Curry :lol: :lol: :lol: