Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#177109 Hahahahaha, Barnes 1/3 penali, trica naučna fantastika iako je svaku sam bio, ne može ni pod košem da zabije??? Auuuuuu???? :shock:

@malsha imaš poruku?! :geek:
By malsha9323
#177110 Jes vala, a ova dva strucnjaka na tnt ubise u pojam kako Buckse uvek pune bekovi pored Jrue-a (top1 def na perimetru) i Allen-a( prljav igrac, nista spec), a zaboravili evo samo primera veceras da je Jrue startovao na Siakamu, da nije popio 2 brza faula eto kamerunca na 15ak poena max...
By Gile777
#177111 Neću više under odigrati NIKADA , na nikoga....kad odigram under onda trpaju kao da sutra nepostoji...nisam imao vremena , prepisao poeltla manje, on za 6 min zabije 8 poena , i onda skupi 3 faula pa sjedi sada na klupi...prepisem Brooka, on gađa trice kao Curry, Klay i Lavine zajedno...pa u pm
By Gile777
#177113 Jbga...Brooka sam znao igrat under...ali nema logike nista...da Toronto nije uspio zaustaviti bar malo holidaya...trpa kao u šporet...strašno...a pazi logiku, i ako dupliraju jruea, ostaje više mjesta za brooka, samo jbga sada...
By manje under
Darko1987 wrote:Hahahahaha, Barnes 1/3 penali, trica naučna fantastika iako je svaku sam bio, ne može ni pod košem da zabije??? Auuuuuu???? :shock:

@malsha imaš poruku?! :geek:

Čestitam @malshi na tituli novog moderatora (insajderska informacija ;) )
By Darko1987
manje under wrote:Čestitam @malshi na tituli novog moderatora (insajderska informacija ;) )

Hahahahahah, je l’ misliš da sam toliko moćan???? :lol: :lol: :roll:
By manje under
Darko1987 wrote:
manje under wrote:Čestitam @malshi na tituli novog moderatora (insajderska informacija ;) )

Hahahahahah, je l’ misliš da sam toliko moćan???? :lol: :lol: :roll:

Pa dobro jedan je od samo par normalnih što su ostali na forumu (on i Gile možda) pa mi nekako logika nalaže taj ishod. Mislim da sam u pravu.