Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By fikkre
UcenikBGD wrote:
fikkre wrote:13/14 iz igre 36p ukupno i onda neko kaze da daje lake pojene, ok ajde sad ovako uzmi loptu idi na igraliste sutni sa svih pozicije dje je Jokic sutnuo da vidimo oces li pogoditi pola, kad promasis od tih 14 suteva jednu trojku onda to isto uradi ali u najjacoj ligi na svijetu i onda ponovi ono sto si rekao...i da 9/10 sa linije slobodnih bacanja....

Da samo što te na igralištu niko ne čuva,a u NBA ti dišu za vrat ljudine od 2metra i više. Ajd nek neko igra protiv Nurkića ili Embiida ili GoberTa pa neka uzme 14 lakih šuteva protiv ovih životinja od 211cm kao Nurkić ili 216cm kao GoberT itd itd.

"ok ajde sad ovako uzmi loptu idi na igraliste sutni sa svih pozicije dje je Jokic sutnuo da vidimo oces li pogoditi pola, kad promasis od tih 14 suteva jednu trojku onda to isto uradi ali u najjacoj ligi na svijetu" napisao sam kad uspije na igralistu da pogodi da tad proba u najjacoj ligi na svijetu.
By UcenikBGD
#177171 Inače u pomenutom januaru2023.godine ima šut za tri 9/17 iliti 53% !!! Počeo je da glumi i trojkaša jer niko to od njega ne očekuje, čuj centar a preko 50% šut za tri, ali isto uzima samo čiste šuteve za tri zato je to takav procenat!!!
By UcenikBGD
UcenikBGD wrote:https://www.nba.com/stats/events?CFID=&CFPARAMS=&ContextMeasure=FGA&EndPeriod=0&EndRange=28800&GameID=0022200667&PlayerID=203999&RangeType=0&Season=2022-23&SeasonType=Regular%20Season&StartPeriod=0&StartRange=0&TeamID=1610612743&flag=3&sct=plot&section=game

Pogledajmo svi zajedno pa da vidimo kako se lako daju poeni u NBA
By fikkre
UcenikBGD wrote:Fikkre
Probao bi svako od tih hejtera i tamo,ali đubrad američka neće da ih puste da igraju za neki NBA tim. Inače undermanje i kompanija bi i 23 od 24 ubacivali kad bi im dozvolili da zakorače na parket!!!

Ali ne igra se tamo odbrana da igra u Evroligi ne bi dao ni pola od toga :lol:
By Darko1987
fikkre wrote:Eo posto sam napravio acc juce pa me zanima mogu li da tipujem igrace u NBA KNIGHT LEAGUE, ili moram cekat novu sezonu xD

@fikkre, od februara možeš, glupo je da sada upadaš na pola mjeseca. Pozdrav
By fikkre
Darko1987 wrote:
fikkre wrote:Eo posto sam napravio acc juce pa me zanima mogu li da tipujem igrace u NBA KNIGHT LEAGUE, ili moram cekat novu sezonu xD

@fikkre, od februara možeš, glupo je da sada upadaš na pola mjeseca. Pozdrav

Vazi a zanima me samo imaju li neka pravila koja bih morao da znam?