Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
fikkre wrote:
Vazi a zanima me samo imaju li neka pravila koja bih morao da znam?

Naravno, prvih 4-5 dana u postu kojim otvaram temu za taj dan stoje pravila, uglavnom ne brini sve ćeš imati transparetno šta i kako… ;)
By UcenikBGD
manje under wrote:Ali ga kenjate i kenjate. Zar nisam rekao da je brutalna partija??

Brutalna partija ALI IPAK ....
Zašto mora uvek to ali ipak zbog ovoga i onoga ?
To je isto kao kad neki igrač ostane u underu a nama je izgovor, ciglario je ili BO je bio pa zato ostao u underu. Ali tiket nije dobitan. Tako isto je ispalo ovo tvoje, odlučio uzimati samo sigurne šuteve itd itd pa zato ima 36+12+10 i 93% šut iz igre.
Kad smo već kod toga ovo je tek četvrti put u istoriji da neki igrač napravi tripl dabl uz 30+ poena i preko 90% šuta iz igre!!!
Prva tri takva meča odigrao je zamislite isto NIKOLA JOKIĆ !!!
By Jeffrey
#177198 Evo par pikova iz NBA što sam igrao
1) Garland 22.5 + Psk ( bet i ostali 23.5)
- ulog niži, razlog zašto + , 99% Mitchell je out, nisu potvrdili ali budu, skače mu usage rate, i samo ako ne bude BO ovo će proći po meni, Garland meni vrlo dobar igrač, vrlo dobra forma, mlad i budućnost je pred njim i meni je danas on +
2) Fox 24.5+ svi bukiji
- očekujem dosta poena, igra se u LA, bit će poena na tekmi, dobre brojke kontra LA nedavno 34 i ovo mi jedan od sigurnijih pikova.
3) LaMello Ball 25.5+ večina klada
- igraju protiv HOU i tu vidim neko napucavanje sa poenima sa obe strane, igraju dvije ekipe Lošija protiv Lošije, nezna se tko gori, cca 120+ poena sa svake strane tako da ovo bi moglo biti ono bez obrana, LaMello divlja i na njegov usage rate ovo dolazi. Isto dosta siguran pik
4) Butler 22.5- Super sport
- ovo malo i na osječaj, visoki mi malo pa ću uzet, New Orleans solidno brani Butlerovu poziciju, nije Butler baš da sili po lopti, a kad uzmem Herro, Adebayo, Oladipo, Strus svi vole šutnuti tako da na broj uzetih šuteva ovo mi je ok za -, ali niži stake više na osječaj.
By Darko1987
#177201 @manje under i @yoldza, ajde ovako javno da vas zamoli da prestanete da se “prepucavate” ovde na forumu?! Nećemo ulaziti u to ko je kriv, daj budite od koristi, analize, informacije, prijedlozi, sugestije, to nas sve zanima… Koga boli ona stvar je l’ bolji Bogdan ili Bojan, raspravljate o mvp priznanju nije ni pola sezone, i tako te gluposti.

Samo pogledajte kako funkcioniše EU koštala, rukomet, AO, ljudi rade fantastične stvari, ne bave se glupostima i raspravama ko je bolji igrač već pokušavaju da pronađu dobre stvari koje bi se mogle odigrati.

@manje under, sinoć direktno nisi prozvao nikog, indirektno većinu foruma si nazvao nenormalnim, @yoldza koji je “alergičan” na tebe je naravno odmah reagovao. Nisi od početka sezone ostavio ni jednu jedinu analizu, al’ kad treba nekom objasniti ko je mvp ili ko je od koga bolji vrlo opširno o tome pišeš.
@yoldza, ti se moraš kontrolisati, pohvalno je što si aktivan na forumu gdje svakodnevno ostavljaš analize, prijedloge, sugestije al’ moraš se kontrolisati kada su u pitanju ove za mene lično NEBITNE teme koje veze nemaju sa suštinom ovog foruma. Ja ne mogu ljudima zabraniti da pišu svoje mišljenje za nešto, na žalost postoje ljudi koje ne interesuje formu na pravi način već ga koriste za neke lične teme, ignoriši to jer ne možeš ti na to uticati ni na koji način. Ako ti smeta @manje under lijepo ga staviš na ignore i ne vidiš šta on posta. Nema potrebe da se vrijeđate i raspravljate oko gluposti. Daj olakšajte i nama moderatorima posao ovde jer nije baš lako sve ovo kontrolisati.

Hvala!