Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#177018 Johny
Dimitrov i Jarry ti igraju u četvrtak tj po našem vremenu u noći sa srijede na čet..slažem se za oba tipa jarry over i tuta bugarin 1 ,u formuli je 1.35 na Grišu
By Rudy5
#177019 Jesu tajvanac i popyrin otrali do 2 iza ponoći po lokalnom vremenu ,show je bio završetak 4.seta
Ja isto imam na jednom Ruusuvuorija,šteta prekida ali necu branit..iznenadio me Fognini ali kiša ga je isčupala,mozda cak i uspije otkinuti 3.set a onako sigurno ne bi išlo jer je pukao u glavi
By Rudy5
#177020 Khachanov-Kubler 1 i 4+ setova
Klasik Karen oklada na GS,mislim da će dobiti ali ne 3-0 jer je to za njega znanstvena fantastika 2 meča u nizu na GS.Kubler nije naivan igra dobro od početka sez,problemi koji su ga mučili cijele karijere su nadam se iza njega.
By Rudy5
#177022 Mislim da Nadal neće dobiti više od 9.5 razlike,nisam ga nikad gledao tako slabog u 1 kolu GS,sreća velika za njega da je Draper krivo doskocio prilikom izmjene na 2 1 i bl u 4.setu pa je odšepao ostatak meča..Zna MCDonald igrati ,dobar u 1 kolu ,mislim da će pokriti hendikep
Kudla bi mogao iznenaditi Safiullina 3.2 koef ,ništa ovaj nije bolji od njeg
Griekspoor Van De Zandschulp (38.5) više tu očekujem gemova ko u pričama ,grikpur uzima svoje gemove lagano dok je na returnu tanak,sumljam da netko to nosi s 3 0
By JohnnyNoCash
#177026 Znam Rudy, vidio sam sad kad su izašli rasporedi, ali nema veze, nek stoje pa kad god da igraju. Sutra kreću i dublovi, a pored toga najavili su kišu odmah, tako da je upitno koliko će se mečeva završiti uopšte. Osim toga bitno mi je da sam uhvatio dobre kvote na tri navedena para, a što se mene tiče neg igraju za 3 dana, nije problem :D
By Rudy5
#177027 Je,sutra javljaju kišu ..i ja tako volim vezati 2 dana gdje gledam idući dan uhvatiti value...evo danas sam na one košarke dodao penalčine za sutra Gran Canaria 1 1.35 i Turk Telekom 1 1.2 u Formuli,neće sutra bit takve kvote
By JohnnyNoCash
#177208 Watanuki Lost

Imao je prilike, poveo sa brejkom odmah na startu pa se ugasio, drugi set prva bl odmah ispustio. Treći set imao brejk loptu za set, naravno nije iskoristio, te idući gem odmah izgubio. 30 gemova na kraju, a moglo je više, idemo dalje :(
By Gurovic15
JohnnyNoCash wrote:Watanuki Lost

Imao je prilike, poveo sa brejkom odmah na startu pa se ugasio, drugi set prva bl odmah ispustio. Treći set imao brejk loptu za set, naravno nije iskoristio, te idući gem odmah izgubio. 30 gemova na kraju, a moglo je više, idemo dalje :(

cak 17 brejk lopti i samo 2 iskoriscene :roll:
odigrao 4-5 setova i zajebem se
Griekespora od 3-4 seta i udje
steta,sve realno doslo ali opet samo ova greska me kostala nesto preko 220e