Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
manje under wrote:Darko bio si prisutan sinoć, ono ako sam ja ondje njega napao, ja onda stvarno ne znam?? Pa onda se svak mogao naći uvrijeđen, mogao sam se i ja sam naljutiti na sebe :roll:

Kažem ti, nikoga nisi direktno prozvao, al’ realno sad te pitam bez ikakve namjere da se svađamo ili raspravljamo šta si htio sa onim postom??? Zašto po tebi većina foruma nije normalna??? Ja se nisam osjetio ni najmanje uvrijeđenim, meni moj mozak na takve postove uopšte ne registruje, al’ vidiš da ima ljudi kojima to smeta…. :geek:
By manje under
#177209 Pa govorio sam u smislu mogućeg novog moderatora, gdje moraš naći nekoga tko će biti normalan, zato sam tu spomenuo malshu i Gileta. Zaboravio sam tu bih još stavio i Jeffreyja. I to je to što sam mislio, kontekst je bio oko novog moderatora. Ti i Johnie ste mi isto OK, zato valjda i jeste moderatori.
By Darko1987
#177211 Jesi li primijetio da tvoji postovi često budu predmet diskusije i rasprave al’ u 95% su u pitanju nebitne temi i stvari?? Možeš li to promjeniti??
By Gurovic15
Darko1987 wrote:Jesi li primijetio da tvoji postovi često budu predmet diskusije i rasprave al’ u 95% su u pitanju nebitne temi i stvari?? Možeš li to promjeniti??

hahah covek ti opet odgovori na tvoje pitanje indirektno da mu gotovo svi na forumu nisu normalni osim par ljudi koje je naveo :D :D :D
kao da je on bitan na forumu gde od 4 5 tema nema ni jedan jedini post vec odavno

pozz pratim vas svakako
By UcenikBGD
viljasboas wrote:sta je tvoj cilj na forumu ovde? sta ti licno imas od svega ovoga?

Po njemu on brani Hrvatsku od velikosrpske hegomonije ili kako su to već davnih dana sročili.
Lik ničim izazvan napiše kako Jokić jeste odigrao brutalnu partiju ALI uvek ima neko ali, Jokić uzima samo sigurne šuteve??? Nema drugog objašnjenja osim što Jokić igra za drugu stranu,koja nije njegova, iako ovo nisu reprezentacije nego klupska košarka.
Kad Lebron ili Embiid ili Janis odigraju lošu ili brutalnu partiju, nema potrebe da se javlja jer nisu bitni. Da je Jokić Slovak ili Čeh nikad ga ne bi pomenuo,ali pošto je Srbin onda se upire iz petnih žila da pokaže i dokaže da Jokić nije MVP ili šta već!!!
Mene je napao što smatram da je Bogdan bolji od Bojana jer misli i pisao je ovde da je samo zbog toga što je Bojan hrvatski reprezentativac,a mene iskreno zabole ko je šta.
Recimo igram često Zubca i over i under,kao i Hezonju i Musu u Realu, e sad me interesuje kad ih igram under jel to zato što nisu Srbi i mrzim ih pa igram under? A kad ih igram over...??? Zašto ih igram over? Mislim Dženana nikad nisam under ni igrao.
Sinoć sam prošao dubl Jokić i Embiid i uzeo lepe pare,a pao sam dubl Nurkić i Klekston overe poena i 4/4 tiket opet zbog Nurkića.
Jel sam lud ili nisam dovoljno dobar Srbin što sam igrao Nurkića over protiv Jokića?
Igrače igram i over i under isključivo da bi zaradio lovu i ne interesuje me koje su nacije ili vere. Jokić me je izuo mnogo puta na over kad se zajebava u napadu, nisam ljubitelj njega jer je podržavao PreCednika na inaguraciji itd itd ali što se tiče njegovih košarkaških kvaliteta i veština, glupo je da se upirem da nalazim izgiovore i načine da nije najbolji,kad evidentno trenutno jeste!!!
By manje under
viljasboas wrote:sta je tvoj cilj na forumu ovde? sta ti licno imas od svega ovoga?

Ma i ja se pitam vjeruj mi. Kako se pokušavam prestati kladiti ostala mi navika gledanja utakmica i čitanja foruma pa u sitne noćne sate prokomentiram utakmicu ili igrača. Eto to ti je to.
By JohnnyNoCash
#177219 @manje under, razumijem i da ti nije bilo cilj da nikoga uvrijediš, ali moraš biti svjestan da se tvoji postovi drugačije protumače kod nekih forumaša (s razlogom). Ako već i iz ničeg nastane prepirka, da li je moguće da ignoriraš reply i da nastavimo dalje kao da se ništa nije desilo.

Ako se već ne kladiš što izričito naglašavaš, je li problem onda makar da postaviš 2x sedmično par koji se tebi sviđa, iz bilo kojeg sporta, da napišeš analizu, i zašto po tebi ima value. Mislim da većina forumaša ima problem sa tobom jer si uglavnom zajednički nazivnik za sve rasprave na forumu...
By viljasboas
manje under wrote:

Ma i ja se pitam vjeruj mi. Kako se pokušavam prestati kladiti ostala mi navika gledanja utakmica i čitanja foruma pa u sitne noćne sate prokomentiram utakmicu ili igrača. Eto to ti je to.

brate, ne znam jel ti se desilo nesto, ali ti pre par godina nisi bio u ovom fazonu.. pocni da kockas ponovo :shock: