Green14 wrote:Meni se učinilo da je dao 24 gol za Švedsku, a njegov 4, nakon toga sam prebacio na fudbal, ne znam kako ostade onda na 3..
Nije dao, neznam jel mislis na zicer ksd je zatresao mrezu izvana ili kad ne lopta polakp usla u gol.ali je vracen faul.
Uglavnom 3 je dao sigurno
SergioRodriguez wrote:Green14 wrote:Meni se učinilo da je dao 24 gol za Švedsku, a njegov 4, nakon toga sam prebacio na fudbal, ne znam kako ostade onda na 3..
Nije dao, neznam jel mislis na zicer ksd je zatresao mrezu izvana ili kad ne lopta polakp usla u gol.ali je vracen faul.
Uglavnom 3 je dao sigurno
Sad sam vratio na taj detalj, i ladno je zatresao sa vanjske strane, najjace što od nas 5 niko nije skontao da je sa vanjske , ne mogu vjerovati..
Msm da je za jedan gol bar prenisko. Covjek vuce Hrvatsku u napadu. Sva tri meca ima prebaceno ovih 2.5.. na betu 3.5 1.72 over..
Slovenija igra sa Iranom jednu laganu utakmicu a za 2 dana ih cekaju Spanjolci u utakmici koja im znaci prolaz u cetvrtfinale. Bombac koji ima 2 top zamjene na terenu provede 45 minuta sto je samo po sebi nevjerojatno. Osim toga sedmerac zabije Vlah, iduca 2 puca Bombac samo Zorman zna zasto i onda kad ode u over prvi iduci puca Makuc. Skoro svo vrijeme na terenu je i Jure Dolenec, prvi izvodac sedmeraca kod Slovenaca koji je isto u starijin godinama i cudi njegova minutaza jucer.
Nakon njih igraju Francuzi protiv solidnih Crnogoraca. Mahe zabije prvi sedmerac jer je standardno prvi izvodac u ekipi Francuske. Iduci sedmerac izbori Mahe pa ajde mogu razumjeti da je stavio Richardsona da ga izvede obzirom da je Mahe pretrpio prekrsaj. Nakon toga samo iz njemu znanih razloga Richardson ostaje na 7m umjesto Mahea koji je takoder na terenu i igra. Drugo poluvrijeme Mahe u trenerci sto ima logike jer su vodili 5 6 razlike ali pazite sad. Prva iduca utakmica za Francuze je Iran??
Da se vratim unazad, Bombac u revijalnoj utakmici 45 minuta a ceka ih Spanjolska a Mahe odmara a ceka ih jebeni Iran.
Nakon svih sokova doceka nas doktor Jimm koji prvo poluvrijeme odigra maestralno sa bezbroj svemirskih asistencija i samo 2 suta na gol. Zabije oba i na pocetku drugog poluvremena i treci. Ima sut 3/3 i trebamo 1 gol za over. Nakon toga promasuje 4 suta u nizu, od toga posebno izdvajam zicer kada je sam ka duh usao na 6m ali nije zabio. Ocekivano zadnjih 15 minuta odmara na klupi, puno vode a ceka ih Island, bsrem ne jebeni Iran kao u slucaju Mahea.
Sve sto sam mislio da znam o rukometu ocito neznam, prvi krug sve kako treba a onda cirkus na pocetku 2 kruga. A realno je obrnuto, da se u prvom krugu igra lagamo a onda pojacava. Tu nam je IHF pomogao sa ovim smjesnim prvenstom gdje je dosta ekipa zalutala u 2 krug.
(Vecerasnji termin donosi dva derbija, dve balkanske ekipe protiv dve skandinavske. Mika od starta turnira 10,2,6, s tim da protiv Bahreina igrao 11min i nije bilo potrebe da forsira. Protiv vecerasnjeg protivnika prosle godine na Euru postigao 8 pogodaka. Sutira sedmerce i prva opcija u napadu, nadam se raspolozenom Hansenu)
SergioRodriguez wrote:Da probam sad hlade glave sazeti cijeli jucerasnji dan koji je neobjasnjiv.
Slovenija igra sa Iranom jednu laganu utakmicu a za 2 dana ih cekaju Spanjolci u utakmici koja im znaci prolaz u cetvrtfinale. Bombac koji ima 2 top zamjene na terenu provede 45 minuta sto je samo po sebi nevjerojatno. Osim toga sedmerac zabije Vlah, iduca 2 puca Bombac samo Zorman zna zasto i onda kad ode u over prvi iduci puca Makuc. Skoro svo vrijeme na terenu je i Jure Dolenec, prvi izvodac sedmeraca kod Slovenaca koji je isto u starijin godinama i cudi njegova minutaza jucer.
Nakon njih igraju Francuzi protiv solidnih Crnogoraca. Mahe zabije prvi sedmerac jer je standardno prvi izvodac u ekipi Francuske. Iduci sedmerac izbori Mahe pa ajde mogu razumjeti da je stavio Richardsona da ga izvede obzirom da je Mahe pretrpio prekrsaj. Nakon toga samo iz njemu znanih razloga Richardson ostaje na 7m umjesto Mahea koji je takoder na terenu i igra. Drugo poluvrijeme Mahe u trenerci sto ima logike jer su vodili 5 6 razlike ali pazite sad. Prva iduca utakmica za Francuze je Iran??
Da se vratim unazad, Bombac u revijalnoj utakmici 45 minuta a ceka ih Spanjolska a Mahe odmara a ceka ih jebeni Iran.
Nakon svih sokova doceka nas doktor Jimm koji prvo poluvrijeme odigra maestralno sa bezbroj svemirskih asistencija i samo 2 suta na gol. Zabije oba i na pocetku drugog poluvremena i treci. Ima sut 3/3 i trebamo 1 gol za over. Nakon toga promasuje 4 suta u nizu, od toga posebno izdvajam zicer kada je sam ka duh usao na 6m ali nije zabio. Ocekivano zadnjih 15 minuta odmara na klupi, puno vode a ceka ih Island, bsrem ne jebeni Iran kao u slucaju Mahea.
Sve sto sam mislio da znam o rukometu ocito neznam, prvi krug sve kako treba a onda cirkus na pocetku 2 kruga. A realno je obrnuto, da se u prvom krugu igra lagamo a onda pojacava. Tu nam je IHF pomogao sa ovim smjesnim prvenstom gdje je dosta ekipa zalutala u 2 krug.
Znači komentator rekao dok je Richardson u igri da on puca sedmerce, e sad to uzmi sve još nepotvrđeno. Što se tiče Fra mislim da će u sljedećim tekmama Mahe pucat prvi Richardson 2.
Što se tiče SLO ajde ga znaj tko će tu šta, najbolje se ne kladiti na kartu sedmeraca, po meni mislim da je Vlah ima najbolji % pogođenih i da on puca ali to pitanje dali će tako biti, znači SLO obavezno izbjeći sljedeću na kartu sedmeraca.
Supersport nudi dvostruke msrgine za nase igrace a ja cu uzeti ovu sigurniju iako je manji koeficijent.
Sipic je bio nas ponajbolji igrac protiv Egipta i zabio je 5 komada u toj utakmici. Nakon toga dvije lagane utakmice za Hrvatsku u kojoj su se svi odmorili i ne uzimam ih kao mjerodavne. Hrvatska danas mora dobiti, sanse nisu velike ali ne sumnjam da ce se baciti na glavu pa sto bude. Sipic je jedan od tih koji su spremni poginuti na terenu, uvijek borben agresivan posten i ocekujem danas dobru minutazu za njega. U ekipi imamo majstore kao sto su Karacic,Cindric a i Martinovic zna fino odigrsti na crtu. Mozda i Dule dobije nesto minuta gore u ovoj utakmici. Dance smo redovno preko pivota probijali pa je prosle godine Marino Maric dao cak 8 komada a pretprosle 6. 2 gola nisu puno i vjerujem da ce Sipic dobiti barem 4 prave lopte a onda ovo mora proci.
Kvota je manja ali za neki doublr npr sa Karacicem od forze na 2.5 odlican pick
Martinović 4.5-
- Holm manje, ne igra puno, a bome ne očekujem ni danas da će imati bitnu rolu, jaka tekma, nije bitan u Danskoj gdje je široka rotacija
Martinović idem ga opet manje, očekujem da Glavaš uzima sedmerce, a onda mi puno ovo za Martinovića, igrat će on cijelo vrijeme napad ali nekako ne očekujem više od 6 šuteva a na Dansku postavljenu obranu teško će imati visok % šuta, još kad se doda da če Šarac igrati dosta na DV koji voli potegnuti past će mu usage rate.
Kladionica HL
Pedro Portela over 3,5 (1,80) bet365
Za svojih 30 minuta uz penale bi morao bez problema ovo prebaciti, s krila primaju ko na traci ovi