Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By manje under
#177226 @johnie žao mi je samo što recimo nitko ne vidi učenikovoj sprdanje čitavo popodne na osnovu Jokića na moju štetu. Kako ja to mogu lagano iskulirati, a drugi ne mogu? Ali je problem sinoć di u stvari nije bilo problema. OK za mene je gotova rasprava oko Bogdanovića. Poslušati ću te i dati ću sugestiju kada mi se nešto sviđa i jedino još ispratiti MVP utrku, jer to ionako svak komentira
By UcenikBGD
fikkre wrote:Sta mislite vi oce li bit preko 245 koseva na Lakerse?

Šanse su 50-50 kao i obično. To ti niko sa sigurnošću ne može reći,jer kad bi mogao gde bi nam bio kraj. Prošli meč palo 270 i pre toga 254 ali tada su Kingsi bili domaćini,a u prvom meču gde su Lakersi domaćini kao što je večeras slučaj palo je "samo" 234 poena.

Ja lično mislim da će biti manje da bi 2-2 bilo posle 4 meča ali ne mora da znači.
By Niliw
russellwes wrote:Ima li negdje TJ McConnell u ponudi? :D

Daje ga Meridian ali kasno uvece ubace tek, ja ga uzeo pre neku noc na asistencije onaj "milestone"

Daje i tvog Kevina Lava ako se ne varam da je tvoj, jer ima dosta vestbruka ovde a dobro tipujete obojica/trojiva ali to ce kasnije sve

Kliknes na utakmice pa na kraju imas ucinak igraca, ali mozes samo jednog sa utakmice da uzmes to je uslov
By slovenac
#177278 Jučer Keldon Johnson uspješno, danas idemo dalje.

TERRY"SCARY"ROZIER OVER 22.5

Opet se očekuje brza košarka, utakmica s puno koševa, jer je obrana obje momčadi španjolsko selo. Ako je bio ispod granice zadnje 3 utakmice, danas ga guram over, iako nije prvi potrošač lopte kod Charlotte. Samo da dobro krene u utakmicu, a ne da krene sa šutem 0-4. Može ciglarit na pas mater, ali nikad se ne zna. Ball valjda će dati loptu nešto više iz svojih ruk, Ball 25 šuteva, Rozier barem 17-20.
Posljednje dvije utakmice ima šut 14-34. Nadam se, da će danas biti bolje, protivnik je za natrpat.

Sretno!
By malsha9323
#177287 Image

Gafford dobra forma, ali ga ne vidim nesto efikasnog preko Robinsona, 20ak min, Wash igra i sa Porz na 5, a i veteran Taj ima 10+ min u rotaciji.

Ball ogroman usage rate, brz mec uzima 25+ suteva juri brojke odigran I triple double Houston idealna ekipa za isti.

JJ ne forsira, tezak matchup, preko jedino sa odlicnim procentima za 3.

Turner opasan napadacki, TJ odlican PnR play, OKC tanka pod kosem

Conley veteran sta reci pasivan gleda da razigra, Finac se vraca UTAH kompletna sem Olynyka, ima tu ko da poentira, Clippersi b2b pola tima OUT.