Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By manje under
#177289 L. Dončić 34,5 - više - 1,86 - posvuda
Najizgledniji mi je par ovdje R. Bullock više trojki, ali ga nigdje ne vidim. Izostankom T. Hardawaya Bullock za tri poena bi najviše trebao profitirati i ako ga negdje ima na 1,5 trojke, pa i na 2,5 vrijedi uzeti.
Ali kako nema njega Donča je najsigurniji, iako i Dinwidie over nije loš, samo nikada sa Spencerom se ne zna na koju je nogu ustao.
Sa Lukom se sve zna, uzet će 25 šuteva minimum, loša obrana bekova Atlante, niti Murrey niti Hunter ga ne mogu čuvati. Utakmica na cirkus poena, Atalanta ne igra neki def u globalu.
Svjedočimo iz večeri u večer takmičenju među all star igračima ko će više, ega su im svima visoka, ukratko večeras je Lukina večer da pokaže svoje. Po meni ga samo neko forsiranje triple doublea sa nekih 25-30 poena ostavlja u underu.
By 2paNN
#177290 Nemam puno vremena za pisanje ostavicu samo tiket i po recenicu..
Bam P+R vise od 32.5
T. Young asist vise od 9.5
Fox P+R+A vise od 35.5
Rozier P+R+A vise od 31.5

Kladionica Maxbet, ukupna kvota: 11.77
Za Bama je vec neko pisao slozio bi se sa njim i ispostuje me i kad ne ide(prosla), Youngu se vratio Capela znaci odmah mogucnost vise za asist i protiv Dallasa poslednje tri over ide, Fox voli lejkerse mislio sam poene ali ovo mi deluje mozda i bolja opcija, a rozier ili ball ipak sam sw odlucio za Terija posto ne volim Balla. :D

Srecno.
By Gile777
#177301 Alperen Sengun PRA 32,5 više bet365
Ukratko ovaj momak se pretvara u igračinu ....prošlu protiv Lakersa dominirao sa 33 poena, 15 skokova,6 asista.
Izostankom portera dosta često jenlopta kod njega i dosta puta se sve vrti oko njega....očekujem ga večeras da protiv busnog Charlotea dominira, i da popuni sve kolone...trebao bi imati 8 + skokova barem, 5, 6 asista, i 20 poena....igraju kuci, on i Green jedini vrijede nešta u ekipi Houstona.
Po meni jedini problem je što mibtrener Houstona čudno rotira igrače, pa je na prosjeku zadnjih 10 tekmi na 29 min, ali eto protiv Lakersa je igrao 37 min. :D

Kod Cliperssa je bolnica večeras....sviđa mi se Terance Mann 14,5 više....ako ne bude neki rani BO, mogao bi Terance dobiti cca 35 36 min....mada i 30 ak min je dovoljno da zabije 15 poena

A.Gordon 2,5 asista više bet 365
Sinoć sam gledao protiv portlanda, imao je 8 asista, najviše za Jokića...ali i ostali su tu, te vjerujem da može dodati 3 puta...zadnje 3 utakmice 8 asista protiv portlanda, 5 protiv orlanda, 5 protiv Clipersa...
Još mi se sviđa Brunson 25,5 + forma brutalna, Wash šupalj
Brooks under 15,5 drvosječa, Memphis full kompletan
Shai + sve jasno
T.Herro + ovo je na osjecaj, da ce veceras zabiti bar 20 :D
Ekipa sretno
Last edited by Gile777 on 19 Jan 2023, 01:56, edited 2 times in total.
By Nasir Jones
#177303 Manje under, velika granica za doncica, nije mu povoljan protivnik.
Odigrao jedan tiket za mali ulog.
Dallas igra doma pa mu dajem vise sanse za pobjedu, pogotovo kad se vraca odbrana smith i green. Ocekujem smitha da ce biti aktivan na obe strane terena + dobar je u skoku pa mi je 3reb mala granica (isto za spencera). Spencera ce danas zatvoriti na trojki, pa ne vjerujem da ce moci prebacit granicu sa prodorima na kos, vise suteva ce uzeti luka i wood.

Image