JohnnyNoCash wrote:sanjin3 wrote:Adebayo direktoreeeeajmo jos Rozier 4
evo ga![]()
![]()
Doktorčina
Jeffrey wrote:Evo par pikova iz NBA što sam igrao
1) Garland 22.5 + Psk ( bet i ostali 23.5)
- ulog niži, razlog zašto + , 99% Mitchell je out, nisu potvrdili ali budu, skače mu usage rate, i samo ako ne bude BO ovo će proći po meni, Garland meni vrlo dobar igrač, vrlo dobra forma, mlad i budućnost je pred njim i meni je danas on +
2) Fox 24.5+ svi bukiji
- očekujem dosta poena, igra se u LA, bit će poena na tekmi, dobre brojke kontra LA nedavno 34 i ovo mi jedan od sigurnijih pikova.
3) LaMello Ball 25.5+ večina klada
- igraju protiv HOU i tu vidim neko napucavanje sa poenima sa obe strane, igraju dvije ekipe Lošija protiv Lošije, nezna se tko gori, cca 120+ poena sa svake strane tako da ovo bi moglo biti ono bez obrana, LaMello divlja i na njegov usage rate ovo dolazi. Isto dosta siguran pik
4) Butler 22.5- Super sport
- ovo malo i na osječaj, visoki mi malo pa ću uzet, New Orleans solidno brani Butlerovu poziciju, nije Butler baš da sili po lopti, a kad uzmem Herro, Adebayo, Oladipo, Strus svi vole šutnuti tako da na broj uzetih šuteva ovo mi je ok za -, ali niži stake više na osječaj.
Butler winn
Fox winn
Garland winn
LaMello pad, ozljeda sjebala
slovenac wrote:Jučer Keldon Johnson uspješno, danas idemo dalje.
TERRY"SCARY"ROZIER OVER 22.5
Opet se očekuje brza košarka, utakmica s puno koševa, jer je obrana obje momčadi španjolsko selo. Ako je bio ispod granice zadnje 3 utakmice, danas ga guram over, iako nije prvi potrošač lopte kod Charlotte. Samo da dobro krene u utakmicu, a ne da krene sa šutem 0-4. Može ciglarit na pas mater, ali nikad se ne zna. Ball valjda će dati loptu nešto više iz svojih ruk, Ball 25 šuteva, Rozier barem 17-20.
Posljednje dvije utakmice ima šut 14-34. Nadam se, da će danas biti bolje, protivnik je za natrpat.
Sretno!
Zeleno, ki te ljubim zeleno, WIN!
manje under wrote:Još jedna odlična partija mladoga Nikole, nema se šta reći.
Pocinjes shvatati, to mi je drago. S godinama se uci, nikad nije kasno.Evo i kladionice su skontale pa daju mozda i najmanju kvotu u istoriji u januaru da ce neko biti MVP.Jokic je placen sa mizernih 2,30.Ipak moras prihvatiti da neki ljudi to malo bolje prate i da stvari gledaju vise sa realne strane a ne samo sa navijacke.Duga je sezone, tek je polovina ali do sada stvarno nema dileme.