Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By sanjin3
#177492 Embiid over 32,5

Ono što Blazersi rade odbrambeno je kriminal, jedini iole "prolazno ocijenjen" ove sezone u odbrani je Jusuf, iako je i to ispod nivoa, ali naspram ostatka ekipe okej. Backcourt ne može apsolutno ništa da odbrani, a Jusuf se spušta u drop uglavnom, pa tako ostavlja dosta prostora za Embiidove šuteve sa poludistance ili zalete koje uglavnom natjeraju protivničkog igrača na faul
By Shale Brah
Nemkeee wrote:
Shale Brah wrote:Vucevic je jedna velika nakaza na koju je Milo Djukanovic stavio milion evra ispod i on mora da dodje ispod jer mu je tako naredjeno, smradina ne ide vise nikad na tiket..

Evo ja sam iz Crne Gore ali želim mu da slomi kičmu

https://admiralbet.me?ticket=5182000040759739

Lik je ozbiljno poremecen, jednom me je oborio slicno, kad je u prvom poluvremenu imao 18 i ostao na 18 a pritom igrao 16 min drugog poluvremena!! :twisted: Banujem ga totalno iz svih mogucih ponuda do sledece sezone!!
By Darko1987
#177500 Image

Mnogo je ovo, u startnih 5 je, Curry, Klay, Wiggins, svi oni će uzeti svoje, ne znam, baš mi je ovo mnogo na Full roster ratnika, sa druge strane Boston, uzimam bez razmišljanja!!!
By malsha9323
#177508 Kratko zapazanje za Boston i Smarta, od kada su se kompletirali sa Al-om na 4 I RW na 5, Marcus u nekom top konceptu mnogo igra off ball, pa njegovih 6.5-7.5 ast nema nikakav value, te uzivam gledajuci over na iste koji mi verovatno obara lep narodni veceras, pa ako kladzama to promakne sledecih nekoliko utakmica odlican under uz vrlo moguce over ast Tatuma I Brown-a, jer njih dvojica tu preuzimaju ball handle iz ovih mucnih izolazija koje vrte kad god su na terenu.
By slovenac
slovenac wrote:Pozz!

Jučer je bilo puno sreće s Rozierom, da Ball nije odigrao cijelu utakmicu ! 2 dana, singel 2/2. Hočemo li danas na 3/3? Pa da vidimo!

PASCAL"Spicy P"SIAKAM OVER 24.5

Slična stvar kao jučer s Rozierom. Posljednje 3 utakmice je u underju, danas ga guram na over. Največi problem bi bio što u Torontu ima dosta igrača koji žele loptu i se usage rate raspodijeli na cijeli prvi roster. Van Vleet forsira nenormalno, 51 šuteva u dvije utakmice, Gary Trent JR. ima 33 šuteva, Siakam 32 i Barnes 31 šuteva u dvije utakmice. Poslednju utakmico imao samo 13 šuteva, na liniji slobodnih bacanja 6-11. Danas očekujem, ajde optimistično, 20-25 šuteva za Siakama, i minimalno 38 minuta u igri. Neka danas pokaže, da je još uvijek prva violina Toronta. Granica na utakmici oko 225 poena. Samo da dobro krenemo u prvu četvrtinu, što če biti jako bitno. Recimo 30 poena Toronta, i oko 8 poena Pascala. I naravno, blowout, nikad se nezna. Obrana Minesotte nije nešto posebno, nije kitajski zid.

Sretno!

E moj Pascal, pa da bi igro još 20 minuta, nebi prebacio 24.5. LOST!
By Niliw
malsha9323 wrote:Kratko zapazanje za Boston i Smarta, od kada su se kompletirali sa Al-om na 4 I RW na 5, Marcus u nekom top konceptu mnogo igra off ball, pa njegovih 6.5-7.5 ast nema nikakav value, te uzivam gledajuci over na iste koji mi verovatno obara lep narodni veceras, pa ako kladzama to promakne sledecih nekoliko utakmica odlican under uz vrlo moguce over ast Tatuma I Brown-a, jer njih dvojica tu preuzimaju ball handle iz ovih mucnih izolazija koje vrte kad god su na terenu.

Odlicno zapazanje, kleo sam sebe sto sam imao u glavi to ali sam ipak odigrao asistencije jer sam video nekog likog na tviteru da je predlozio asistencije u odnosu na poene.
By Jeffrey
Darko1987 wrote:Image

Mnogo je ovo, u startnih 5 je, Curry, Klay, Wiggins, svi oni će uzeti svoje, ne znam, baš mi je ovo mnogo na Full roster ratnika, sa druge strane Boston, uzimam bez razmišljanja!!!

A tak sam i ja mislio odigrao ga još jutros po nižoj grani, kad ono 24 poena, ...
Sjebali nas dosta faula Klaya i niža minutaža. Ali ako ponove opet tu marginu protiv malo ozbiljnije ekipe ja ću ga opet under. Pik na mjestu