Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
Nasir Jones wrote:Danas ocekujem pobjedu slovenije i u napadu najvise od makuca i vlaha.

Gledam Doleneca,Makuca i Janca. I razmišljam si da li bolje poznaje De Vargas njih trojicu ili obrnuto? Mada Dolenec nije više u Barci,ali je dugo igrao.
By Rovinjez
#177534 Svedska vs Island 1. pol. over 28,5 (1,75) SS

Ovdje bas ocekujem atomski rukomet, jedni i drugi igraju u ludom ritmu i samo brdo promasaja ili da golmani polude to moze srusiti

Slovenija vs Spanjolska 2. pol. over 28,5 (1,75) SS

Ovdje sam se odlučio za drugo poluvrijeme iako bi i tu trebali krenuti efikasno, ocekujem nesto slicno kao sto je bilo Slovenija i francuska sto se tice golova

Sigvaldi Gudjonsson under 3,5 (1,85) SS

Mislim da je previse, ocekujem da igra po poluvrijeme sa rikhardsonom koji je ostavio sjajan dojam

Pisao sam jucer jos za portelu over 3,5 u betu, sad je 4,5 al u lokalima se nade na 3,5
By kokolo50
#177537 Aleks Vlah (4.5) over 1.70 Germania

SS ga podigao na (5.5),dok je u PSK (4.5) over 1.40. Prošao bi Vlah i prošlu tekmu kontra Irana na (5.5) da nije bilo "čudnih" Zormanovih rotacija. Danas valjda neće biti kemije jer ovo je Slovencima "zadnji vlak" za 1/4 finale. Izgubili su od Francuske podnošljivih 4 razlike,pa danas uz pobjedu moraju loviti i barem +3. Pobjedom će natjerati i Francuze da daju 100% kontra Španjolske. Neću pisati tko će biti prvi izvođać 7m,jer to se kod Zormana nikada ne zna. Dolenec je igrao,a Makuc i Janc igraju u Barceloni,tako da je tu ipak vjerujem prije De Vargas u prednosti nego pomenuti trojac. Vlaha ekipe još uvijek toliko ne poznaju,odnosno znaju ga protivnički igrači iz ekipe Celja u LP,ali nikada još kakav učinak ima kada igra u jačoj ekipi kao što je Slovenska repka,tako da mu to smatram velikom prednosti i vidim ga u overu danas.
By kokolo50
#177547 Odmah ču reći da ja ove tipove ne igram jer nemam nalog u Premieru,ali sviđaju mi se zbog margina pa ih postavljam...

J.P.Dupoux (3.5) over 1.65 Premier - po Hrvatskim kladama na (4.5) i Dupoix :D

U tekmi kontra Švedske ga nije bilo,a onda 5/5 kontra Urugvaja,7/8 kontra Zelenortskih otoka i 10/14 !? kontra Portugala,uključujući penal za remi nakon isteka vremena. Potpuna nepoznanica svim golmanima,a preuzeo je od Hackbartha zadnje 2 tekme izvođenje 7m i ako je po tome onda bi on trebao prvi pucati. Po statistici vidim da je najveći dio upravo njegovih golova iz statistike FB iliti ga po naški kontranapadi. Poneka kontra i penal i po meni bi trebao zabiti barem 4 danas.

G.B.Gudjonsson (2.5) over 1.65 Premier

Pisao je već Rovinjez (3.5) under. Pošto je Palicka na golu Švedske tu je under realan. Ali evo moj razlog zašto over. Največa opasnost kod Islanda prijeti od vanjske linije, pričam o igri 6 na 6,ne o kontranapadima. Tako da će na vanjski trojac i biti najveći pritisak Švedske obrane,tu prije svega mislim na Magnussona. U obrani će ga pritiskati s obzirom na poziciju ili Gottfridsson ili Carlsbogard koji su obojica jaki obrambeni igrači. Ode li desno kada krene napred,prije nego u gustu sredinu,onda će i Wanne morati zatvoriti. A to ostavlja onda loptu za krilo,odnosno Gudjonssona. Još jedna je stvar da Rikhardsson nije odigrao ni minute u jačim tekmama Islanda,onima kontra Mađarske i Portugala. Imao je punu minutažu kontra Koreje,te pola vremena na krilu kontra Zelenortske republike,gdje je i Gudjonsson zabio 6/8 za 30 minuta. Po meni na ovu marginu over,a zbog Rovinjeza ču zavijati da ako i zabije da to bude 3 gola :D