Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#177571 Ukratko za 2 dana

Shelton - Popyirin 4+ seta 1.42
Wolf - Mmoh 1 1.40
Korda 2 1.60
Lehecka - Felix 4+ seta 1.60
Tsitsipas 1 1.50

Shelton i Popyirin svi znamo, nijedan nije sposoban da dobije 3:0 po meni. Wolf je za klasu kvalitetniji igrač od Mmoha, dva puta su igrali na čelendžerima, oba puta lako Wolf i bez izgubljenog seta. Lehecka pozitivno iznenadio, igra jako dobro, može Felixu otkinuti set najmanje. Tsitsipas za sad jedini konstantan, ispalo je dosta favorita, mislim da mu se polako otvara put prema finalu, i kako sam već govorio on mi je favorit da osvoji ovo, il ibarem da dođe do finala.
By Rudy5
#177697 Dimitrov je posebna klasa,Rublev sjajan meč ,danas sve očekivano. Za vcrs mi je penal Khachanov 1.45 japanac pada što turnir odmiče,dobar tip isto Tsitsipas 1.6 i to se mora uzet
By Gurovic15
Rudy5 wrote:Dimitrov je posebna klasa,Rublev sjajan meč ,danas sve očekivano. Za vcrs mi je penal Khachanov 1.45 japanac pada što turnir odmiče,dobar tip isto Tsitsipas 1.6 i to se mora uzet

kakva klasa Grigora,covek nista nije osvojio
novak bi ga unistio da je zdrav kompletno a i ovako ga je 3 0 dobio mator+povredjen
opet rubljev sto kazes bio odlican ali i ovaj evans prevara ziva nema ga nikad nigde a vrti se tu do 40 igraca sveta

tsitsipas za sada dobar,korda prtoiv japanca pokazao da je ranjiv(medo je puko pa otisllo u 3 0)
Japanac po meni uzima Khachanova,bitan je i odlucice prvi set
sve zavisi od Novakove povrede
By Rudy5
#177707 Ma zezam se za Dimitrova,kako je izgubio 1.set protiv Djokovica koji je imao solidnih problema s tom ozljedom ali kasnije kad je popio neke tablete malo je nadošao.Baš pogrešna taktika Grigora a poslije je pao psihički
By Rudy5
#177849 Ma kakav Auger,visio je on od početka turnira.Tsitsipas i Sinner su odigrali sjajan meč ,nemam nikakvu dilemu da Grk laganini ulazi u finale,odlican je cijeli turnir a i odgovara mu AO a za ostalo ćemo vidjeti
By Niliw
iDjoleQ wrote:Kako igra Djokovic ovaj mec. Poezija, De Minaur ne zna gdje lijevo gdje desno

Zapamtio mu Novak za ono od prosle godine, kad je ovaj najvise srao oko vakcine i toga sto je Novak odbijao to smece..

Kako ga je oducio od tenisa, ovako bih ja izgledao na terenu