Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Alkar
#177621 20:30 J. Holm over 3,5 1,66 over, over 4,5 2,37

Bez znacajne minutaze do sada, protiv SAD-a bude igrao sigurno dosta, ocekujem da raspali dosta toga izvana i odradi tekmu gdje ce prva postava Danske vjerojatno biti na klupi cijelu utakmicu.
By kokolo50
#177622 Daj mi netko objasni zašto je Wanne ulazio u igru,ako sada pred kraj opet Pellas igra? Znači ušao je da šta? Istrči se 10-ak minuta? Sad tek vidim da je ovaj idiot Pellas dobio 2 minute i Wanne ga zato morao zamijeniti. I umjesto void - pad. Nemreš bilivit šta se sve dešava na ovom prvenstvu. 80% odluka nema veze sa mozgom i logikom.
By Jeffrey
kokolo50 wrote:Daj mi netko objasni zašto je Wanne ulazio u igru,ako sada pred kraj opet Pellas igra? Znači ušao je da šta? Istrči se 10-ak minuta? Sad tek vidim da je ovaj idiot Pellas dobio 2 minute i Wanne ga zato morao zamijeniti. I umjesto void - pad. Nemreš bilivit šta se sve dešava na ovom prvenstvu. 80% odluka nema veze sa mozgom i logikom.

Meni ispalo dobro uzeo ga under kad sam vidio da je klupa. Ali što kažeš igre i igrice, treba biti oprezan ...
By SergioRodriguez
#177625 Ja jucer jos zategnem Gislija under 4.5 na betu a danas nakon infa za Palmarsona natrpam 2.5 over. Ude u skare i prode oboje.
Jimm mi opet uzeo 5 godina zivota ali je ovaj puta nekako otisao u over...za mene odlican dan nisam stigao pisati analize steta

Zao mi je sto kladare dsju tsko malo igraca u ponudu. Danas je npr Prandi bio za jaci ulog a bas nigdje ga nemozes odigrati...uzas
By Jeffrey
#177626 Špa-Fra tip ishod bez X tip 2 Bet 1.52
- očekujem da Fra ovo uzme, ali pošto im odgovara i X za 1 mjesto osigurao sam se.
Neću puno pisati, za mene kvalitetniji od ŠPA za 3-4 gola, jači roster i na parketu o na klupi, sigurno će htijeti izbjeći Švede tako da moram ovo uzet
By Rovinjez
SergioRodriguez wrote:Ja jucer jos zategnem Gislija under 4.5 na betu a danas nakon infa za Palmarsona natrpam 2.5 over. Ude u skare i prode oboje.
Jimm mi opet uzeo 5 godina zivota ali je ovaj puta nekako otisao u over...za mene odlican dan nisam stigao pisati analize steta

Zao mi je sto kladare dsju tsko malo igraca u ponudu. Danas je npr Prandi bio za jaci ulog a bas nigdje ga nemozes odigrati...uzas

Sta nije zabio 5 ili sam ja to krivo vidio neki gol
By Slucajnox
SergioRodriguez wrote:Ja jucer jos zategnem Gislija under 4.5 na betu a danas nakon infa za Palmarsona natrpam 2.5 over. Ude u skare i prode oboje.

Meni ocaj, Magnuson se povredio imao singl, Morito crveni na kombu
By Jeffrey
Rovinjez wrote:

Sta nije zabio 5 ili sam ja to krivo vidio neki gol

5 je zabio.
By Rovinjez
#177631 Srbiju nisam previse pratio pa me zanima ovo, dakle bet365 daje Vanju Ilica over 0,5 po 1,90 e sad Srbija bi trebala to rijesiti dosta do poluvremena pa da umjesto Nemanje ude Vanja i zabije taj jedan jedini gol u drugom poluvremenu.. misljenja?
By JuriKnorr
kokolo50 wrote:Daj mi netko objasni zašto je Wanne ulazio u igru,ako sada pred kraj opet Pellas igra? Znači ušao je da šta? Istrči se 10-ak minuta? Sad tek vidim da je ovaj idiot Pellas dobio 2 minute i Wanne ga zato morao zamijeniti. I umjesto void - pad. Nemreš bilivit šta se sve dešava na ovom prvenstvu. 80% odluka nema veze sa mozgom i logikom.

Usao Wanne i u prvo poluvreme jedan napad kad su mu skinuli dres Pellasa