Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
Jeffrey wrote:
Darko1987 wrote:Image

Mnogo je ovo, u startnih 5 je, Curry, Klay, Wiggins, svi oni će uzeti svoje, ne znam, baš mi je ovo mnogo na Full roster ratnika, sa druge strane Boston, uzimam bez razmišljanja!!!

A tak sam i ja mislio odigrao ga još jutros po nižoj grani, kad ono 24 poena, ...
Sjebali nas dosta faula Klaya i niža minutaža. Ali ako ponove opet tu marginu protiv malo ozbiljnije ekipe ja ću ga opet under. Pik na mjestu

Da mu Tatum nije poklonio zadnji koš ostao bi on i sinoć ispod, nazabijao se nekih laganih poena, kad je postalo gusto 3x su ga zalijepili na obruču i 2-3 teške cigle sa distance, paš težak pad! Prva trica na meču, lopta je odskočila metar iznad obruča i svalila se u isti, odmah sam znam da ide patnja… :(
By manje under
#177582 L. Dončić (8,5) - asists - više
Lani nekako u ova doba sam gledao Miami sa Charlotteom i tada je Darko tipovao L. Balla, pa sam primijetio da Miami udvaja playa, otada ih doduše nisam gledao pa ne znam da li još udvajaju.
Uglavnom Atlanta je to preksinoć dobro radila od druge četvrtine, tako da su neutralizirali Luku sa koševima, ali je lagano prešao assiste.
Još da njegovi nisu promašivali otvorene šuteve bilo bi to i više dodavanja.

Bet 365
By Jeffrey
#177638 Od mene betbuilder
Simmons 5,5+ asisti
Irving 26.5+ poeni
- izostankom Duranta dosta lopta kod Simmonsa i odmah idu asisti 13.11.6( isključen) tako da večeras u tekmi gdje se očekuju poeni vidim ga bar na 7-8 najmanje
- Irving over, od njega večeras očekujem da trpa, troši pun kurac lopti ogroman mu usage rate izostankom Duranta, tako da očekujem 27 poena. Koliko čitam želi na all stars, i to je baš ova dvorana domaćin, dobro kotira kod publike, tako da vjerujem da će nastaviti sa preko 22+ šuteva, da pokupi još koji glas za all stars. Utah prima jako puno izvana tako da Irving po meni ide lagano.