Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nasir Jones
#177648 Da se isprati, mali stake.
Dallas u rezultatskoj krizi. Da nisu pobjedili LAL u produzetcima, imali bi 6 vezanih poraza. Danas igraju doma protiv tvrdog miamija. Mogli bi pobjediti ako ce odigrati odbranu kako treba, bar ocekujem promjenu posle lose partije protiv atlante.
Ocekujem focus i ofenzivni start iz samog pocetka i opet 1qt blizu 30pts dallasa.
Spoelstra ce kao obicno naumiti dobru taktiku, kako zaustaviti doncica, tako da under nebi trebao biti problem.
Tu ocekujem spencera kao drugog ball handlerja da bude support tako u ass i u sutiranju, pogotovo kad fali wood ima dobre brojke (20pts). Mogao bi i Tim danas na 20pts zbog same odbrane na Luki, ali neznam u kakvom je stanju posle povrede.
Miami dopusca puno suteva za 3pts (malo manje iz kornera, minus za bullocka i smitha), sto je plus za spencera (moze i luka i tim 3 or more threes).
Sa druge strane dallas zadnje vreme lose brani suteve za tri (protivnik na 40%), pa bi trebao herro to izkoristiti, dati 2 trojke nece biti problem.
Bama neznam tko ce ga moci cuvati, mozda powell, ali moze ici brzo u foul trouble, 20pts mala granica za taj match.
Smith dobar u skoku + fali wood, vrti se oko 5reb.

Imagenum lk scrn lk key
By Darko1987
#177653 Evo jedan narodnjak, solidne granice, Premier

Image
By yoldza
#177654 Kao što sam bio napisao da sledi pad Luke a samim tim i Dalasa ...samo sreća što i ostali konkurenti za PO ne briljiraju jer bi dalas već sad ispao iz prvih 6 što je direktan PO...inače Luka je pao čak na 5 poziciju za NBA MVP trku ...
By UcenikBGD
viljasboas wrote:Image
sto volim kad ovako pocne i zavrsi se vece

Lik 1/7 iz igre poluvreme!!!
Bam Bam najveca kurcina na svetu 0/5 iz igre protiv Dalasa!!!
Dal je moguce da ovaj Adebajo kad god ga odigram ima vise asistencija nego poena???
Kako mi je covek malerican pa to je neverovatno,
Dva igraca koja sam odigrao over 1/12 sut iz igre, i jos centri!!! Pa valjda igraju blize kosu i lakse daju koseve nego bekovi??? :mrgreen:
By UcenikBGD
#177662 Danas sam u evropskoj kosarci pogodio 5/5 igraca LeBranko -3.5poena, Petrusev +14.5poena, Hezonja +7.5 poena, Tibor Plajs +6.5poena i Boboja -2.5 asistencije. U nba koju nesto kao pratim vec nazirem 0/5 u najavi, koji su ovo jadi da mi je znati?
By UcenikBGD
#177663 R J Baret 6/6 iz igre 2/2 slobodna!!!
Ranije kad sam igrao tog igraca on je znao da promasi po 8 9 vezanis suteva ono 6/21 sut iz igre napravi,a slobodna u fazonu 3/7 ili 4/9 je znao da baca. Sad kad sam ga batalio ne masi. WCjr 1/8 !!?? Kolins isto ko RJ nekad ga igrao nije mogao da ubaci vola a uzimao po 3 4 suta, nije do 10 mogao da dogura, ni smanjenu granicu nije prelazio,sad 13 poena 5/6 do poluvremena iz igre!!!
By UcenikBGD
#177665 Kakva je STOKA ovaj Adebajo. Ima 10poena posle prvog nagurao nekako na silu uz pomoc slobodnih. I naravno u 3/4 nijedan koš iz igre i šlag na tortu 0/2 slobodna bacanja. Omašio oba i na klupu. Stoko crnačka idi beri pamuk!!!