Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By malsha9323
#177732 Kakvu je partiju sinoc odigrao Keegan Murray ocekivao sam neku 15.5 granicu veceras, ali nece se bookiji tako lako predati 12.5 i dalje :( Ono sto je trend up su svakako njegovi skokovi, gde je bilo polemike na konferenciji za medije posle utakmice sa LAL i 0 skokova pre nekih 10ak dana. Od tada 3, 6, 3, 5, 10, 14. Ako ga negde nadjem na 3.5 to mi deluje kao solidan value.
By Jeffrey
#177733 Double NBA, super sport i to iz betbuilder veći koeficijent
Brown 28.5-
Bridges 18.5+
- izostankom Tatuma očekujem da Toronto bazira obranu na Brown prije svega udvajanjem tako da mi ovo visoka margina, još vuče lakšu ozljedu ..
Bridges over, očekujem dosta poena, Ind oslabljena Sunsi oslabljeni a Bridges u solidnoj formi, izostankom CP, Bookera, Bridges to lijepo iskorištava, na prosjeku je ovaj mjesec 17.3 poena, tako da idem snjim u ovoj tekmi di se očekuje 115+ poena Sunsa da će Bridges ugraditi bar 20
By Niliw
#177734 Koliko me vuce Beal 19.5 preko, bas neki osecaj imam oko toga

A plasi me taj Bridges sad nesto kad razmislim, imam ga 17.5 u maxbetu..ali sta znam vise, kad god se tako zaletim na ocigledno desi se nesto drugacije
By petko87
#177735 U admiralu ja hteo Bridgesa jos malopre da probam kad ono medjutim blokirano hahahah na 17.5… video sam da ga ima na 19.5 negde, i to ce da prebaci. Hteo sam za ligu da ga predlozim kasnije svakako nego cekam da vidim kako ce ovaj Smart da odigra
By Jeffrey
#177738 Maxey 17.5+ super sport
- kockam se sad, ali idem napasti, 99% Harden je out, uz Embida netko će morati potegnuti, Embid mi visoko na 33.5 i ovdje vidim veliki value kod Maxeya, Kings loše igraju obranu , pune ih stalno bekovi tako da očekujem i večeras, Maxey će imati dobar matchup, tako da očekujem da on i Embid dominiraju večeras, ovo mi je veliki value pa idem malo jače.
By reggie31
malsha9323 wrote:Kakvu je partiju sinoc odigrao Keegan Murray ocekivao sam neku 15.5 granicu veceras, ali nece se bookiji tako lako predati 12.5 i dalje :( Ono sto je trend up su svakako njegovi skokovi, gde je bilo polemike na konferenciji za medije posle utakmice sa LAL i 0 skokova pre nekih 10ak dana. Od tada 3, 6, 3, 5, 10, 14. Ako ga negde nadjem na 3.5 to mi deluje kao solidan value.

Meni se takodje svidja Marej,ali samo na domacem parketu,poznato je kako mladji igraci se zargonski ,,napale" na domacem terenu.