Prije nekih mjesec dana isto j bio info Tatum out i ja sam čak za ligu pisao Brogdon over na neku smiješnu granicu (12.5) on taj meč nije dobio ni 8-9 lopti?! Slučajno ili ne???
Darko1987 wrote:Previše faktora je bilo za over i onda dolazimo do tog nekog ne znam kako da ga nazovem fakotra x?!
Prije nekih mjesec dana isto j bio info Tatum out i ja sam čak za ligu pisao Brogdon over na neku smiješnu granicu (12.5) on taj meč nije dobio ni 8-9 lopti?! Slučajno ili ne???
Sad će ti se javi onaj Rovinjez kao meni kad sam pričao za aba ligu i Partizan mozzartbet ili Zvezda Meridijanbet ili Aba Admiral liga da se namešta jer su kladionice sponzori lige i ekipa, i pita znači direktor mozzarta pozove Madara i Anđušića i kaže im da ostanu na granici? Tako i za boston izgleda?
Ja kad sam dobio tavu za palačinke i mikser u unikonzumu 1986 isto je bilo namješteno, tako da zajebize poštenje
kokodril wrote:Sve je namješteno.
Ja kad sam dobio tavu za palačinke i mikser u unikonzumu 1986 isto je bilo namješteno, tako da zajebize poštenje
malsha9323 wrote:Svako vece igraju to stoji, ali brate "stakleni" su vecina njih, motoricki ne dorasli tom ritmu, gaze jedni preko drugih, evo i OG izvrnu zglob sam sebi doktor
I sledeću za dva dana igraju i ulaze u over lagano. To sam provalio na par primera i iskoristio jednom jako. Allen iz klivlenda jedan meč igra 7 minuta i izađe i ne vraća se zbog bolesti??? Razboleo se u sred 1/4 na terenu???!!! Sledeću pokida za dva dana 22 poena na granicu skoro duplo manju. Boston igra bez Browna pre neku nedelju. Kad on ne igra Smart i White overi uvek. Daju Smarta 11.5 White 12.5. Ja odigrao neke dublove i smanjene granice njih dvojicu dubl. White za 4minuta 3/3 iz igre 2/2 trojke Smart isto odma 5 7 poena i White izlazi u 4minutu vrat ga zaboleo ne vraća se do kraja. Smarta uhvatim lagano. To veče 7/8 igrača pogodio samo White me ubio na dublovima i narodnjaku. Sutra ponovo boston igra White 11.5 granica još podigli over na 1.95. Odigram i povećanu granicu +13.5 kvota 2.55. I vezem ga sa Karijem u dublu za 100e. White pokida 16 poena početkom 3/4. Vrat ga više ne boli. I uzmem im dobre pare