Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
2paNN wrote:Ja sam odigrao toronto 1 na 1.85 malopre na 3 razlike... I to najjace sto mogao, da izvucem dan posto me je fudbal unistio.

Ne bih voleo da se izvlačim tako. Malkom Brogdon je rešio da beleži rekord karijere kolko mi se čini
By malsha9323
#177784 @Ucenik

Upravo tako, bas sam pre neki dan isfrustriran pisao pred utakmice to vece, koji od "atleta" su posecivali svlacionice I imali cudna opravdanja u injury report-u, jedan od njih je bio i Allen koji se razboleo u sred meca. Sve u svemu cirkus. Evo Grant Williams ne igra nista losije veceras nego sto bi Tatum?! :roll:
By UcenikBGD
malsha9323 wrote:@Ucenik

Upravo tako, bas sam pre neki dan isfrustriran pisao pred utakmice to vece, koji od "atleta" su posecivali svlacionice I imali cudna opravdanja u injury report-u, jedan od njih je bio i Allen koji se razboleo u sred meca. Sve u svemu cirkus. Evo Grant Williams ne igra nista losije veceras nego sto bi Tatum?! :roll:

Jeste,ali na kom mecu se razboleo Allen? Pa protiv Jute dzez koja najlosije brrani centra i gde ga svi igraju over poeni i over skokovi i naravno 0 poena i 0 skokova i 1 asist za tih 7 minuta i onda ajd kuci. Al zato dva dana kasnije Portlandu 24poena i 10 skokova, ozdravio naglo i naravno posle toga dva dana imaju b2b meceve i on 19 poena i 24 poena!!! Odradio kad treba minus i posle tri naredna meca 67 poena, taman da namiri na neki prosek od 16 poena po mecu
By UcenikBGD
UcenikBGD wrote:
SergioRodriguez wrote:To je to od smarta danas?

Covek ima -17 dok je na terenu. Bolji ucinak ce ostvariti u svlacionici ako ostane. Sad ce Boston lagano da ih pocisti u drugom poluvremenu bez njega. Brogdon ima 30+ da ubaci!!!

Evo moj post na poluvremenu.
101-95 za boston 5 minuta do kraja!!! I sad ce opet da se loze na Toronto da trpaju mozda okrenu, i stalno te tako navlace
By UcenikBGD
Shale Brah wrote:A sto Jaylen igra celo drugo poluvreme samo da bi usao over to nikom nista, pa ne mogu vise namjestati nego sto sad namjestaju, ocigledno da ni ja sam ne bih mogao smisliti bolje!!!!

Ja sam ga uhvatio over 6.5 skokova ali kvota 1,65 bila pa sam dodao Smarta asiste +6.5 :oops:
By UcenikBGD
Shale Brah wrote:A sto Jaylen igra celo drugo poluvreme samo da bi usao over to nikom nista, pa ne mogu vise namjestati nego sto sad namjestaju, ocigledno da ni ja sam ne bih mogao smisliti bolje!!!!

Ako ne predje do kraja 4/4 mozda ubace i OT za svaki slucaj Brownu dodatnih +5minuta :mrgreen: