Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
yoldza wrote:Jeste Al ga znaj...vidis kako me ide Al Horford ne moze 3 AST ovamo Port samo 20 min igra

Posle kiše dođe sunce, vraćaš se u ritam večeras… 8-)
By Rudy5
#177841 U premieru su ekstra granice ,nekad dosta dugo ne mijenjaju ništa samo je problem taj što na igrače traži 5 parova ali ima uvijek kvota 1.01 a za narodnjak ideala .Darko jesu li i tebe limitirali preko premier računa ?
By Darko1987
Rudy5 wrote:U premieru su ekstra granice ,nekad dosta dugo ne mijenjaju ništa samo je problem taj što na igrače traži 5 parova ali ima uvijek kvota 1.01 a za narodnjak ideala .Darko jesu li i tebe limitirali preko premier računa ?

Nisu, ne igram ja kod njih često… :roll:
By manje under
Rudy5 wrote:U premieru su ekstra granice ,nekad dosta dugo ne mijenjaju ništa samo je problem taj što na igrače traži 5 parova ali ima uvijek kvota 1.01 a za narodnjak ideala .Darko jesu li i tebe limitirali preko premier računa ?

Može pričati ko šta oće ali Premijer je najgospodskija kladionica u BiH. Nema čekanja nikakvoga, možeš uplatiti 10 istih listića doslovno za 20 sekundi. Sad jako uspješne igrače će pokušati vjerojatno limitirati, ali ne znam to
By Teo
manje under wrote:

Može pričati ko šta oće ali Premijer je najgospodskija kladionica u BiH. Nema čekanja nikakvoga, možeš uplatiti 10 istih listića doslovno za 20 sekundi. Sad jako uspješne igrače će pokušati vjerojatno limitirati, ali ne znam to

Bas su gospoda, uslov im 5 igraca.U stvari to nije kladionica nego bingaonica za retardirane ljude.
By Nasir Jones
#177900 Tiket za mali ulog, da se isprati.
Posle lose igre-odbrane protiv atlante su uspjesno resili popravni protiv miamija, limitirali ga na 90pts.
Danas ocekujem slicnu igru. Dallas je prve dve tekme dao 103 i 101pts, a i LAC su spora ekipa, slicno kao miami, pa zato bi opet trebalo biti under total pts.
Vise sanse dajem dallasu, igraju doma, popravili su odbranu a i sutevi za 3p su bolji.
Ocekujem dupliranje na Luki (ocekujem ga na 30pts) i da stisnu i spencera (tezak matchup), pa bi tu trebao Tim sa Bullockom doci do par otvorenih suta. Posle lose igre protiv miamija, ga danas vidim u plusu.
Sa povratkom greena i smitha bi odbrana na leonarda trebala biti bolja od prosle tekme (33pts), mogli bi ga zatvoriti kao sto su Butlera.
To bi trebao izkoristiti PG, trebao bi biti glavni suter i dati 20pts nebi trebao biti problem.
Nema wooda, pa se dallas muci sa off skokom, a zubac je dobar u skoku, matchup mu je lagan, powell/smith, ima dobre brojke zadnje tri, nek tako i nastavi.

Image
By manje under
Teo wrote:
manje under wrote:

Bas su gospoda, uslov im 5 igraca.U stvari to nije kladionica nego bingaonica za retardirane ljude.

Pa gomila kladionica su bingaonice. Ja znam da u premijeru su isplate uredne, znam ljude koji su dobijali po par stotina tisuća KM i čekali su ili nekoliko sati ili do sutra najdalje. Autorizacija nikakva velika nema, niti korigiranje kvota niti svih onih gluposti koji ovdje redovito nabrajate kod nekih kladionica.