Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#177912 @Jeff, taj mali Poole ne jebe živu silu, imam osjećaj da se takmiči sa Stevom ko će više zabiti. Forsira kao lud i koristi činjenicu da se defanzivni fokus stavlja na udarni dvojac Curry&Klay. Ne znam, ja ga nikako ne bi dirao posle tekme koju sam gledao protiv Kelta.
By manje under
Jeffrey wrote:Jordan Poole 23.5- bet
- moram ovo uzet, pored Klaya, Curry i Wigg meni je ovo too much margina. I protiv ekipa koji će igrati playoff uvijek ću ga uzet na ovu marginu - kad svi igraju.

Tako je. On bi teško i prošlu priša da nije u prvoj četvrtini zabija 10 poena. Svi rezoni su za under na ovu granu.
By reggie31
#177916 Dao je i Barns sinoc 7 prvu pocetak druge 10 i ostao na deset.Dao je Dzejlen 13 u prvoj pa ostao under i to ne zbog neke dobre odbrane Toronta nego zbog iks faktora Vilijamsa i Pricarda..Tako da ta konstatacija ne pije vodu..
By forza
Darko1987 wrote:
Rudy5 wrote:U premieru su ekstra granice ,nekad dosta dugo ne mijenjaju ništa samo je problem taj što na igrače traži 5 parova ali ima uvijek kvota 1.01 a za narodnjak ideala .Darko jesu li i tebe limitirali preko premier računa ?

Nisu, ne igram ja kod njih često… :roll:

Daj narodni 5 parova kakvi iz premiera :D
By Darko1987
forza wrote:
Daj narodni 5 parova kakvi iz premiera :D

U gužvi sam sad, ništa nisam igrao… :roll:
By Jeffrey
Darko1987 wrote:@Jeff, taj mali Poole ne jebe živu silu, imam osjećaj da se takmiči sa Stevom ko će više zabiti. Forsira kao lud i koristi činjenicu da se defanzivni fokus stavlja na udarni dvojac Curry&Klay. Ne znam, ja ga nikako ne bi dirao posle tekme koju sam gledao protiv Kelta.

Ja sam svoje napisao, igrat ću ga svaku under na tu marginu.protiv ekipa iz playoffa . Zna se tko je gazda u ekipi, ispucao se zadnju dok su ovi odmarali, meni je ovo na ovu marginu value. Vidjet ćemo imam Curry + i Poola - sa ove tekme .