Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Damian Lillard #0
#178013 Kao prvo veliki pozdrav svima,pratim forum vec dugo vremena imao sam i nalog prije ali kako sam bio odsutan do skoro zaboravio sam sifru pa reko da se opet prikljucim.Namjera je prije svega da pripomognem sa nekim svoj znanjem i pracenjem a svakako i da procitam i uvazim savjete mnogih od vas.Pohvalio bih rad foruma u zadnje vrijeme,srce mi je uvijek puno kad vidim veliku aktivnost narocito neke stare kuke poput Ucenika,yoldze,Wb,Jeffreya i drugih,samo fali Miki dvaesosmica on mi je nekako uvijek bio medju stubovima foruma ne znam sta je sa njim vidim nema ga dugo.Takodje svaka cast Darku sjecam se da se pojavio malo pred kraj moje aktivnosti proslog naloga i tad je zasijenio mnoge sa analizama i tipovima,vidim i dalje konstantan.Drago mi je da se zazelenio momak,daje dosta ovom forumu,kao i za malshu i johnyja zasluzeno momci :mrgreen: !Izdvojio bih i Slucajnox cini mi se da se skorije prikljucio momak,analize i tipovi na mjestu samo nastavi tako :!: Eto cisto da napisem koju rijec na mom prvom postu ne kao neki samo stave igraca dva i plus minus :D :D
By Gile777
#178016 Ekipa šta mislite da li Jrue ima vrijednost 21,5 manje...Bucksi večeras ponovno kompletni, protiv Detroita...mislim da ce tekma biti u jednom smjeru, BO u najavi, a i da nebude, Bucksi kompletni, vraca se i midleton, i giannis, nebi trebao Jrue forsirati i ja mislim da je to must bet 21,5 under...da cujem misljenja i pomoc
By Darko1987
#178018 Evo jedan narodnjak, onako na prvu bez neke velike analize, povoljan matchup za svakog, dobra forma, moglo bi da upali… :roll: :geek:

Image
By Darko1987
Gile777 wrote:Ekipa šta mislite da li Jrue ima vrijednost 21,5 manje...Bucksi večeras ponovno kompletni, protiv Detroita...mislim da ce tekma biti u jednom smjeru, BO u najavi, a i da nebude, Bucksi kompletni, vraca se i midleton, i giannis, nebi trebao Jrue forsirati i ja mislim da je to must bet 21,5 under...da cujem misljenja i pomoc

Gille, single dana, samo da vidimo zvaničnu potvrdu petorki i koliko će ko igrati. Jrue je ovih dana radio “prekovremeno”, red je da malo odmori večeras, Giannis bi mogao da siluje sa 40+, a i Khris je sigurno željan igre… Imam ga i ja na radaru al’ ništa dok se ne potvrde petorke… :geek:
By Damian Lillard #0
#178021 Mozda malo ironicno sto se bas sad prikljucujem sa ovim nikom nikakva namjera nekog da peckam i provociram.Citao sam par postova slazem se sve sa vama i mene je bacio sinoc na 3 tiketa jos se razmisljam izmedju njega i Simonsa ali dzabe kad sam slab na Damijana :roll:

Ja Morant 27.5 over 1.85 koef
Lob kladionice
Ostao mi je Ja duzan zadnje dvije utakmice u kojima je usled veoma loseg procenta suta ostao ispod ove granice(mislim prije svega protiv LAL, vs Finiksa je imao dobar procenat ali ostao na granici :x )Nocas protiv Sacramenta utakmica na veliki broj poena 240+.Protivnik reklo bi se idealan,"cuvace" ga Lisica,uzece svojih 20+ suteva,ocekujem da ce se osloniti najvise na prodor dje vidim dosta njegovih laganih floutera,iznudjenih slobodnih bacanja.Dolje ga ceka Sabonis koji takodje ne vidim kako ga moze zaustaviti.Za tri se i ne moze bas pohvaliti u zadnje vrijeme ali nocas vidim prostora da i to popravi.Kao ekipa mu odgovara vec su igrali 3 puta ove sezone, ima 2/3 overa na ovoj granici.Sve ispod 30+ pts za mene ce biti iznenadjenje veceras