Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Gile777
Darko1987 wrote:
Gile777 wrote:Ekipa šta mislite da li Jrue ima vrijednost 21,5 manje...Bucksi večeras ponovno kompletni, protiv Detroita...mislim da ce tekma biti u jednom smjeru, BO u najavi, a i da nebude, Bucksi kompletni, vraca se i midleton, i giannis, nebi trebao Jrue forsirati i ja mislim da je to must bet 21,5 under...da cujem misljenja i pomoc

Gille, single dana, samo da vidimo zvaničnu potvrdu petorki i koliko će ko igrati. Jrue je ovih dana radio “prekovremeno”, red je da malo odmori večeras, Giannis bi mogao da siluje sa 40+, a i Khris je sigurno željan igre… Imam ga i ja na radaru al’ ništa dok se ne potvrde petorke… :geek:

Po svim informacijama koje sam uspio naći i pročitati, igraju svi osim Ibake. A nebi čekao, jer promjenit će klada granicu...
By Gile777
Darko1987 wrote:Evo jedan narodnjak, onako na prvu bez neke velike analize, povoljan matchup za svakog, dobra forma, moglo bi da upali… :roll: :geek:

Image

Banchero na 17,5 ?? :lol: ja sam ga na 20,5 opalio under...Orlando isto skoro komoletan, veliki roster igrača, trener puno rotira...to mi se sviđa za naći undere neke...
Protiv Washingtona igralo 11 igrača u rotaciji, + još jedan dvanaest ali taj je samo 2 min dobio...protiv pelicansa isto...11 igraca u rotaciji + još 1 par minuta...ja bi tu tražio neki dobar under...
By Darko1987
#178031 @RW, malo kulture nije na odmet, obrisao sam ti onaj post! Iznesi svoje argumente i to je to. Idemo dalje…
By UcenikBGD
#178032 Oprostiti drugome i primiti oproštaj od drugoga, to je pravi povratak od otuđenosti ka jedinstvu, od mržnje ka ljubavi, od razdeljenosti ka sjedinjenju.
Smiri se i oko tebe će se spasti hiljade...
Prestani da mrzis i budes ljubomoran na najboljeg igraca u zadnje 3 godine u nba i bice ti lakse!!!
By UcenikBGD
#178033 A ovaj drugu post mu je ok? Darko obrisi mu i taj da mu se ljudi ne smeju, covek polako puca po savovima od Jokica, toliko ga mrzi kao da mu je unistio detinjstvo,kad napravi tipl dabl i 30= poena sa +90% sut iz igre RW gubi kosu i pije lekove protiv aritmije i visokog ritiska,ocigledno!!! A kad je jesenas zaigrao za reprezentaciju ponovo i izbio mu i poslednji argument kojim se ovuda razmetao skratio mu je zivot za minimum 10 godina, samo se pitam zasto? Zasto mrzi coveka koga nikada uzivo ni video nije?
By bane's back
RussellWestbrook wrote:Reci za covjeka koji je pogodio more bitnih suteva i odlucio more utakmica da je precijenjen je idiotizam

Ali kakve izjave ocekivati od ljudi koji za covjeka koji ubaci 50 poena u finalu kazu da je panj, sve idioti bez grama mozga, kojima je debeli nikola pomutio i to malo mozga sto imaju, pa pljuju po svim drugim kosarkasima a njega gledaju kao boga

Mrs vise idioti

Je l si toliko ljubomoran na dEbElOg Nikolu kojem nisi ni do kolena, svako ima pravo na svoj stav uz to da ne proziva druge naravno. Kako je moguce da si toksican ovde umesto da komentarises sa ostalim ljudima kako da pravis pare??
By RussellWestbrook
#178046 Najveci uspjeh frljoke je finale zapada, najveci uspjeh dejma isto finale zapada, znaci ako je dame prevara onda je i frljoka, jer za svd ove godine nije uspio doci do finala a isto ima respektabilan tim

Srpski zet ce citav zivot pamtiti onaj sut koji mu je obiljezio karijeru