Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#178047 @RW @Teo, obrisao sam post obojici. Možete imati mišljenje o igračima i nazivati ih kako želite, ali uvrede na račun drugih članova brišem.

Jel mozemo imati stav o igraču bez vrijeđanja drugih članova samo jer ne dijele isto mišljenje?
By yoldza
#178048 Jokić igrao uvijek bez pola tima...sad ako ne osvoji a svi budu zdravi tvoj stav ima težinu...ovako Ante kojem Midlton donese titulu kao i Holiday se ne može porediti..isto tako GsW kad im se povredi jedan odmah nema titule a kamoli pola tima ..ova godina će dati sve odgovore
By RussellWestbrook
#178050 Jes sad janisu su svi donijeli titulu samo on nije, i svima su drugi donosiki titule samo ako frljoka uzme titulu onda ce on biti heroj koji je sa panjevima donio titulu, tako to ide kod ovih frljokovaca

Covjek izdominira citav plej of i kazu donio mu midlton titulu, hahahha, 50 poena u finalu ali njemu je pet konaton donio titulu skokom u trecoj cetvrtini seste utakmice
By JohnnyNoCash
#178051 @RW Mislim da si dovoljno tu na forumu da znas da se neki stavovi iznose zbog toga sto je igrac dosao under/over. Neku noc su napisali za JJJ da je cigletina, a momak je prvi po rankingu za DPOY. Isto vrijedi i za mišljenje o Lillardu i još mnogim igračima koje su ovdje forumaši prozvali kao cigletine. Ulaziti u takvu raspravu po meni nema smisla, ali svako ima pravo iznijeti mišljenje. Ono što nema nijedan član pravo, odnosi se na sve, je vrijeđanje drugih članova. Hvala!
By iDjoleQ
#178054 Ma imali smo tih rasprava hiljadu, realno je kad padnes na nekoga da te povuce vise da ga pljujes sta je tu je. I ja sam prvi pisao za JJJ da je u napadu meni limitiran igrac i da ga ne volim gledati dok je u odbrani stvarno masina. Lomi se izmedju njega i Bruk Lopeza ko ce biti dpoy vidjecemo na kraju dosta ce zavisiti sad i od rezultata obe ekipe. Mora se Milvoki podici malo formom ocigledno da Janis ima problema sa koljenom cim je ovoliko van parketa i moze biti stvar koja ce im praviti problema i kasnije
By Teo
#178058 Za Lilarda sam pisao na pocetku sezone da je dobio najbesmisleniji ugovor u ligi posto je zar svima jasno da sa njim kao glavnim igracem ekipa ne moze imati bilo kakve sampionake ambicije a on ce u 36 godini dobijati preko 50 miliona .Mislim da vas dosta ne konta jos kako se stvari odvijaju u NBA ligi pa mi je besmisleno s pojedincima i polemisati.Znaci ovo nema nikakve veze sa over/ under, nego jednostavno imam takvo misljenje o igracu a to je potkreljno cinjenicama u vidu njegovih rezultata.
By JohnnyNoCash
#178062 Ja mislim da prelako odbacujes cinjenicu da se vise stvari treba poklopiti da bi ekipa bila šampionska. Viđali smo u samo zadnjih 10 godina koliko je velikih igrača ostalo bez prstena jer nisu imali trenera, ekipu, franšizu. I ne ne govorim da su bili malo placeni, vec klub kao klub nije znao adekvatno iskoristiti igrače i formirati ekipu oko istog. Nash, Stockton, Malone, Barkley, CP, Iverson itd samo neki od igraca koji nemaju prsten, jesu i oni cigletine?... Da je ugovor od 50mil u ovim godinama besmislen, jeste, tu se slazemo. Ali ja tu vidim da je dobio ugovor jer je citavu karijeru proveo u Portlandu, bio za njih kad im je najvise trebalo, kao i da je gurao sam na leđima čitavu svoju karijeru... Pogodio koliko samo clutch trojki, a sigurno najupečatljivija je ona preko PG-a u PO...