Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By RussellWestbrook
#178064 Da su ga pretplatili i da su se zakopali sa ugovorom jesu sigurno, ali prevara, e to ne dam reci

Puna liga igraca kojima je najveci uspjeh finale konferencije a samo dame prevara jer obori tea na tiketu

Kris pol je jedan od najboljih plejeva ikad ali nijd bio ni blizu titule, da li je i on prevara
By toshiba86
#178065 Pa kad se malo pogleda i noćas utakmica Okl-Denver.Bio sam uvjeren da će ih Okl rasturiti onako oslabljenje zato nisam ni igrao SGA over kad ono jedva ih sredili.Tako sam pred neko vrijeem bio ispušio mislim bila Indiana u pitanju dobru lovu na pobjednika.e odonda ne igram jer izgleda bolje igraju 2 postave kad se sve sagleda ili bar pokriju hendi.Ma taj NBA je pravi cirkus.
By JohnnyNoCash
#178068 Dobro, to je bilo prije 2 sezone, ali nemoj tražiti dlaku u jajetu. To je najbliže što je CP ikad bio prstenu... Znaš i sam šta je @RW htio reći

toshiba: Ako je onaj meč Indiane protiv Netsa, kad ih je riješio Edwarda Sumner, ja ih još noćima sanjavam. Razmišljam da iz principa igram kh na tako te autsajdere što jedva skupe 7 igrača za rostera.. pa ne pamtim kad je ubjedljivo jača ekipa deklasirala nekoga u takvim mečevima sa 30+ razlike :?
By toshiba86
JohnnyNoCash wrote:Dobro, to je bilo prije 2 sezone, ali nemoj tražiti dlaku u jajetu. To je najbliže što je CP ikad bio prstenu... Znaš i sam šta je @RW htio reći

toshiba: Ako je onaj meč Indiane protiv Netsa, kad ih je riješio Edwarda Sumner, ja ih još noćima sanjavam. Razmišljam da iz principa igram kh na tako te autsajdere što jedva skupe 7 igrača za rostera.. pa ne pamtim kad je ubjedljivo jača ekipa deklasirala nekoga u takvim mečevima sa 30+ razlike :?

Neznam toćno ako je taj ali bome sam stavio 300 eura i posisao dudu varalicu.Ali ne više na ishod haha.Neće ići. :shock:
By Gurovic15
#178073 kris pol ti je nba rookie of year
ispadao u play of vise puta od buducih sampiona tih godina spursa,lejkersa itd
u klipersima opet imao glupog trenera pa se cak i pol pobunio da ga na kraju smene
kasnije se i povredio pa nije vise bio on
evo u finiksima imao ok ekipu i vukao je do finala,steta sto je nije uzeo