Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By toshiba86
#178210 Meni je ovo mislim sada 7 ili 8 račun na Bet-u.Taman kad bi i htio novi otvoriti više nemam na koga.Zato ga sad pazim a ne tamo zadnji mi blok opalili neke jebene Beltince Slovence igrao i hop ispalo to kao valjda bila namještena utakmica i blok.Ali isplata uredna bilo 4600 na računu u 1 sat bili na Skrillu i tako.Niko ne voli ako mu se uzima haah.Pa nije klada za nas napravljena hahaha.
By yoldza
Gurovic15 wrote:
viljasboas wrote:
Gurovic15 wrote:hahahaha koliko nerealna davno ispricana prica

jbg nisam vas prepoznao milioneri..izvinite

sta pricas ti? nerealno staviti 50e na singl? prozivanje neko, sta, ne kapiram?

normalno da je realno 50 ili 100

nerelano je sto si ti naveo da je to tebi malo
3 kladinice po 80e koliko je to?
pa naloga u svakoj bar 2
i sad kao da se ima bet tu bi se uzimala lova jer eto limit ali jbg klosari su pa ne daju :lol: :lol: :lol:
citate vi nesto kada napisete
kolika ti je banka inace tj max ulog? 10/10
meni je 800e i kad padnem na 400e sto se desi kao i svakom kladionicaru(bar 80% nas)ide depresija :lol:
licno kada ide preko 850e na nalozima uvek se podize iz kladionica,zavisi gde se najvise dobijalo

Meni su narodnjaci prosle sezone bili 50 € a sezone 2019/2020 bio jedan i od 500 € na 4 igraca :) samo treba da se prolazi. Ove sezone bas lose. A bas i nemam sreće sto jest jest
By iDjoleQ
#178214 Dosta kladionica domacih pustaju jace igrace da mazu tikete koji su sa normalnim parovima. Znam u BL momka koji je kao buki radio za kladionicu ali volio lupati tikete jbg. Igra fix utakmice tipa real barsa i tako to ganja kvota da mu bude 2-2.5 uplati 2-3k E i tako svaki drugi dan. Prvo ti blokiraju te uplate onda se zove da je on i puste. Isto je bilo i sa drugom kladionicom sto je igrao neki lik sto drzi neku grupu nesto. Kad on dodje igrati nazove se centrala i pusti se njemu da uplati. Vecinom takvi ljudi budu u minusu i samo vrte pare tako da ih nije lose ni pustiti