Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bodibond
#178220 Meni su narodnjaci prosle sezone bili 50 € a sezone 2019/2020 bio jedan i od 500 € na 4 igraca :) samo treba da se prolazi. Ove sezone bas lose. A bas i nemam sreće sto jest jest[quote][/quote]

a jbg mili nismo svi u NemačkU kao ti pa da udaramo narodne za 500€, tamo standard :D
By manje under
iDjoleQ wrote:Dosta kladionica domacih pustaju jace igrace da mazu tikete koji su sa normalnim parovima. Znam u BL momka koji je kao buki radio za kladionicu ali volio lupati tikete jbg. Igra fix utakmice tipa real barsa i tako to ganja kvota da mu bude 2-2.5 uplati 2-3k E i tako svaki drugi dan. Prvo ti blokiraju te uplate onda se zove da je on i puste. Isto je bilo i sa drugom kladionicom sto je igrao neki lik sto drzi neku grupu nesto. Kad on dodje igrati nazove se centrala i pusti se njemu da uplati. Vecinom takvi ljudi budu u minusu i samo vrte pare tako da ih nije lose ni pustiti

Istina. Pričao mi prijatelj bookie koji je radio u Premijer kladionici kako su oni nekoga lika puštali da uplaćuje 10.000 KM (5.000 e) na jedan par. Kvote su bile od 1.10-1.20. 3 puta je prošao, četvrti put je igrao Portugal Sj. Irska 1 kvota 1.1. Završilo je 1-1. Uglavnom su ti ljudi u minusu, zato im se dopuštaju velike uplate.
By iDjoleQ
#178224 Drugacije je prije bilo dosta toga, igrali se i prelazi na velike pare. Sjecam se kao klinac na Jahorini starog zovu da dodje nazad jer je neko "pogodio" 66000km(33K E) tri prelaza ja mislim. 1000km uplate nije bilo kontrole nije bilo nista :D
By JohnnyNoCash
#178226 randle 11.5+ sk 1.70 Maxbet

Nema Robinsona što automatski znači da niksi neće imati rim protectora, iako Sims ima dosta dobar odraz za jednog centra, još je mlad, te ne vjerujem da će se naigrati ni na jednoj strani parketa. Očekujem od Randla da dominira, pokuša se odhrvati za koji ofanzivni, i mislim da bi morao ovih 11.5 prebaciti
By yoldza
Gile777 wrote:Ja sam najvecu uplatu na singlu imao jaako , jaako veliku...
85 000 kn ( 11 300 eura ) i prošla uplata bez jebemti. :D
Nije čak ni išlo na autorizaciju, za 3 sekunde uplatilo

Mogu li tvoji tiketi ikako pre meca ili opet cekamo nakon ako svaki put :D :lol:
By Gile777
yoldza wrote:
Gile777 wrote:Ja sam najvecu uplatu na singlu imao jaako , jaako veliku...
85 000 kn ( 11 300 eura ) i prošla uplata bez jebemti. :D
Nije čak ni išlo na autorizaciju, za 3 sekunde uplatilo

Mogu li tvoji tiketi ikako pre meca ili opet cekamo nakon ako svaki put :D :lol:

Mogu...rekao sam onda, što god napišem, što god uplatim nađe se njih par i popljuje me....zbog toga toliko više nepišem...i ne objavljujem