Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By 2paNN
#178235 Ja cu za vcrs ovako

Lbj asist 6.5 +
Tatum asist 5.5 +
Miami 1
Pg asist 5.5 +

Lebrona igram posto je vec napisano da mu ne ide pts protiv Laca pa mislim da ce i on sam vise razigravati, tatuma i pg prepisujem, a miami moram uzeti pored ovoliko izostanaka kod Bostona.

Ukupna kvota 9.64 maxbet
Inace svako vece igram triple tiket hendikep prva cetvrtina i vise/manje vcrs sam uzeo miami, dallas i phoenix sve h1(1.5) i vise (55.5), obovazam tu igru i jako jako cesto je igram. Pa cisto ako neko oce da prati ili da analizira to, posto su kvote po 3.5 a neki timovi jako lepo igraju prve cetvrtine( to igram u Socceru)

Srecno svimA!
By JohnnyNoCash
#178236 Tatum od Yoldze, PG od Malshe, za Randle-a sam pisao već, a Herru sam uzeo jer očekujem punu minutažu, tri meča ove sezone 24ppg protiv Bostona (u jednom meču nije bilo Butlera), ali svakako niža granica, dobro igra 2 na 2 sa Bamom, tu su uvijek back door cut, jer Bam fino čita igru, također izlazi dosta visoko i pravi blok Tyleru koji ili šuta trojku, ili ide u reket, i protivnika dobro kontroliše sa leđima pa su obično lagani floateri ili mid range šutevi.. Boston dosta izostanaka, unatoč što se uvijek očekuju BO u ovakvim mečevima, nadam se da će i večeras biti egal do zadnje minute..

Image
By yoldza
Gile777 wrote:
yoldza wrote:Onda mani me i nakon meca to mi bas dize pritisak:)
Image

Jbte pa mi smo bili dobri...zar i ti brate Yoldza da mi nož u leđa zabiješ

Ni po babi ni po stricevima...Gile svima kazem isto imao zeleno ime ili zelenu profilnu :D ok jednom staviti nakon utak ili pisati par igraca onda staviti tiket sa tim igracima i nekim dodatnim kao ja sto radim ali nista me pisati i dodaci sledeciih dan sa 3 tiketa to je bas lose :arrow: :arrow:
By Gile777
yoldza wrote:
Gile777 wrote:
yoldza wrote:Onda mani me i nakon meca to mi bas dize pritisak:)
Image

Jbte pa mi smo bili dobri...zar i ti brate Yoldza da mi nož u leđa zabiješ

Ni po babi ni po stricevima...Gile svima kazem isto imao zeleno ime ili zelenu profilnu :D ok jednom staviti nakon utak ili pisati par igraca onda staviti tiket sa tim igracima i nekim dodatnim kao ja sto radim ali nista me pisati i dodaci sledeciih dan sa 3 tiketa to je bas lose :arrow: :arrow:

Jbte jednom sam okačio 3 tiketa....da vidite koliko nesrece u jednoj noci...