Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
malsha9323 wrote:Cuti nek je dosao nekako, ni on nije nista bolji I kod njega duva sa svih strana. Kessler ce to rutinski, a sutra imamo PG13 srpskog zeta ast + druga uloga u timu taj ce se sada igrati pleja do kraja sezone, granica 5.5 ocekuj 7.5 do kraja nedelje :D

Ajd javi kad bude ta 7.5 granica da se vadim.
Noćas si mi jebo majku.
Pogodih Vucevic Turner Allen Konačno Bam Bam Doncic Lebron sve plus poene i prvi put u zivotu stavih Krilo šutera koga sam uvek igrao pkus poene Plus +5.5 asista. Jebooooteee preko 1000eura sam izgubio čistog dobitka, ne smem ni da preračunam da me srčka ne uvati. Jebo mi pas mater kad i pročitah post. Još pojačavah u singlu +6.5 asist kvota 2.45. Lik lagano poene over do poluvremena došao. Kakve crne asistencije
By Darko1987
UcenikBGD wrote:Ajd javi kad bude ta 7.5 granica da se vadim.
Noćas si mi jebo majku.
Pogodih Vucevic Turner Allen Konačno Bam Bam Doncic Lebron sve plus poene i prvi put u zivotu stavih Krilo šutera koga sam uvek igrao pkus poene Plus +5.5 asista. Jebooooteee preko 1000eura sam izgubio čistog dobitka, ne smem ni da preračunam da me srčka ne uvati. Jebo mi pas mater kad i pročitah post. Još pojačavah u singlu +6.5 asist kvota 2.45. Lik lagano poene over do poluvremena došao. Kakve crne asistencije

Izvini ko ti je jebao majku??? @malsha ili PG?? Nije mi jasan ovaj post, može malo bolje objašnjenje?
Nije mi jasno jesi li ti imao neko mišljenje za PG over ass, jesi provjerio ovo šta je @malsha napisao, ima li tu nekih krivih informacija, loše procjene, nešto što nije dobro??

Pao je i meni Bridges za 200€ profita i šta sad treba ja da pišem @petko al’ me sjeba? Šta ti to znači svega ti??? Ti čim si odigrao George over asistencije ti si se složio i vidio vrijednost u tome, da nisi ne bi ni odigrao, zato te molim da ne pišeš ovakve postove, pogotovo što prije meča nisi ni spomenuo nešto što bi moglo da znači da pick nema vrijednost.
By Darko1987
petko87 wrote:Mene ovaj Bridges izuo iz cipela, onaj Sarlot je stvarno ekipa za analizu jebo ih MJ i ko ih sastavi

Charlotte Hornets, nije mi jasna bit postojanja ove franšize al’ dobro… :roll: :?
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:
UcenikBGD wrote:Ajd javi kad bude ta 7.5 granica da se vadim.
Noćas si mi jebo majku.

Izvini ko ti je jebao majku??? @malsha ili PG?? Nije mi jasan ovaj post, može malo bolje objašnjenje?
Nije mi jasno jesi li ti imao neko mišljenje za PG over ass, jesi provjerio ovo šta je @malsha napisao, ima li tu nekih krivih informacija, loše procjene, nešto što nije dobro??

Pao je i meni Bridges za 200€ profita i šta sad treba ja da pišem @petko al’ me sjeba? Šta ti to znači svega ti??? Ti čim si odigrao George over asistencije ti si se složio i vidio vrijednost u tome, da nisi ne bi ni odigrao, zato te molim da ne pišeš ovakve postove, pogotovo što prije meča nisi ni spomenuo nešto što bi moglo da znači da pick nema vrijednost.

Malša. Šta ti nije jasno???
Nisam proveravao ništa jer očekujem da ljudi kada nešto napišu ovde stoje iza toga. Čovek je lepo napisao da će PG srpski zet od sada da igra pg i da mu je promenjena uloga u timu. Zašto bi pre meča napisao nešto ako nisam pratio kliperse u zadnje vreme,ali ako neko ko se ovde kotira kao poznavalac i slično napiše da će do kraja nedelje granica biti 7,5 na asistencije,ja mu verujem. Sad vidim da se piše ovde onako, čisto da se zezamo i napišemo nešto kad smo dokoni.
Nađi moje postove od ranijih godina, uvek sam se javljao i borio protiv dezinformacija i netačnih infoa, to što sam ja pojeo govno sinoć je moja greška,ali dobro, hoću da kažem javno i nema šta ti da imaš problem sa time. Čim PGu izađe granica na asiste na 7,5 ja ću se ovde javno izviniti Malši
By Darko1987
#178269 Auuuuuu čovječe, ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji član ovog foruma?! Ti si trenutno završio nastup u ligi sa -20 units, bez pogođenog prijedloga za mjesec dana, nigdje nisam vidio da je neko napisao jeb’o me @Učenik ili slično?! Na osnovu ovog tvog skora čovjek bi rekao da si ti neki retard koji ne može okean pogoditi ili nešto slično, al’ ja nisam primijetio da te je iko ikada uzeo u tom kontekstu. @malsha je neko ko zaslužuje najveće moguće poštovanje na forumu, a sad ovako javno ti kažem da bar duplo više vrijedi od tebe na forumu, njegovo poznavanje Nba nije upitno i sram te bilo za ovo što si napisao.

Pošto sereš na pick posle tekme aj kratko ću pokušati objasniti. Protiv SAS je imao 12 tačnih, protiv Dallas-a potencijalnih 10, 4 ostvarene, onda dolazi LAL koji puštaju na sve strane, derbi, dominantan ball handler, meč na veliki broj poena, šta tu očekivati? Još jednom napiši ovako posle tekme sjebao me neko letiš sa foruma to ti ja garantujem. Znaš da te cijenim, lično sam te zvao u ligu više puta, često te branio na forumu kad si u pravu, ovo neću toleristati.
By Darko1987
TheProcess wrote:Nevezano sad za PG, ali 10 potencijalnih asista i granica od 5.5 je daleko veci value u underu. Posto je neki prosek za sve igrace da ce pola tih dodavanja biti neuspesno.

Slažem se da je to malo, al’ Dallas i Lakers u isti koš po ritmu meča, defanzivi, ne može se to porediti, svaki meč je priča za sebe…
By toshiba86
#178284 Uglavnom moja teza neigranja krajnjeg reza je točna.Eto opet je Indiana ta crna ovca odnosno prehebala ovaj put chicago.Uvijek sam volio kemiju i povijest u školi.Ameri specijalci e pa toga nema ni u Zimbabveu haha. :lol: