Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
Teo wrote:
yoldza wrote:Teo postavio tip da ne bude ono 7 dana nije ništa pa da ne može pisati ..:D

Ono ti je preglupo, pises to po peti put.Nemoj vise molim te :D .Nigdje veze, a znam da si mislio na mene pa mi smijesno :lol:

Da hoću ipak Teo manjeunder tipa ;) via telegram... :arrow: negdje si aktivan a negdje ne koliko kontam :) :D
By kokodril
JohnnyNoCash wrote:
kokodril wrote:Netko neki dan spomenuo da Lebron samo lac nije dao 40+ u karijeri , i evo uradio i to

Ja pisao prije 7 dana :geek:

Igrao ga 40+ koef 5,03, to je Ameri a očigledno jako bitno

Ima situacija kad Jokić ima 49 i trener ga želi ostaviti u igri jer 50 je kao nešto posebno,a ovaj odmahne rukom i sjedne na klupu, kralj
By Teo
kokodril wrote:Hvala i onom tko je senguna komentirao over asiste
Danas je preko 5.5 1.68 a preko 6,5 2.2
U zadnjih 6,7 10,9,7,7, sve overi asistencije

To Jokicu zahvali, odnosno Sengun nek mu zahvali.
By UcenikBGD
Teo wrote:Opusteno ljudi, mala podjebavanja su dobra ali ne treba vrijedjati.

F.VanVleet 20,5 Over 1,85 [Mozzart]

Po meni ima vrijednost ali Ucenice provjeri, nemoj mi sutra na nos nabijati :lol:

Ostavio sam se Torontovih odavno. Tako da ga neću ni igrati ali i da odigram i padnem na ovako napisan post stvarno nemam problem sa tim. Ali ako napišeš to je over jer će uzimati po 30 šuteva od toga 15 trojki minimalno i igraće 40+ minuta i uskoro mu granica ide na 26.5 onda bih te pitao odakle ti to? Ako Flit odigra 28minuta i uzme 10 šuteva.
Recimo negde je pisalo da Bam Bam želi da dođe do toga da uzima oko 18 šuteva po meču na početku sezone, trener je to bio izjavio a njemu granica bila tada oko 15.5 ili poena gore dole zaboravio sam tačno. Ja sam to uzeo kao korisnu info a mislim da je i neko pisao o tome na Forumu. E u početku je zajebao neki meč a posle je stvarno uzimao više šuteva pa mu je sada granica i 21.5 bila. Znač taj info je direktno bio od trenera Majamija i ako je on lagao mene i ja lažem vas što bi reko pokojni Đole.