Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By petko87
#178359 Werder 3+ 2.10 ja ne znam jel kladionica zna nesto sto mi ne znamo, ja bi zatego ovo dobro ali me plasi kvota tako da ce samo na tiket da ide. Ja ne vidim kako nece ovo veceras u 1:2 1:3
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Favbet double koef 2.25
Werder-Union x2
Freiburg -E.Frankfurt tip over 3 kartona
- prvi pik sam prepisao od kolege, vjerujem mu a i slažem se
- Freiburg Frankfurt kartoni, duel dvije ekipe koje žele igrati LP , puno klubova(6) za 3 mjesta u igri ( Bayern nedodirljiv) tako da ovdje bodovi vrijede dvostruko i imamo važnost tekme što je bitno za kartone. Statistički na ovu marginu smo pokriveni i jedni i drugi prosjek 1.5 sudi Ayetkin koji vadi preko 3 tako da ovo moram uzet. Ako bude 3 kartona koef 1 a računam da će biti najmanje 3 tako da mi ovo veliki value. Koef je 1.55 na to pa mi nije za singl nisko ali sam dosta siguran da ovo ulazi

kartoni lagano, union berlin lagano, double winn, hvala kolegi na sugestiji
By Jeffrey
#178591 AjaX- Volendam tip Ajax daje 4 i više koef 2 večina klada
- izrazito napadački sastav, Ajax kiksao u zadnje vrijeme dosta i večeras će Volendam da naj...
Igra najjači napad protiv najslabije obrane golovi u najavi
By Jeffrey
Jeffrey wrote:AjaX- Volendam tip Ajax daje 4 i više koef 2 večina klada
- izrazito napadački sastav, Ajax kiksao u zadnje vrijeme dosta i večeras će Volendam da naj...
Igra najjači napad protiv najslabije obrane golovi u najavi

već sad mogi reći pad, ni blizu
By Lučki_radnik
#178661 2 jako dobra para iz FAVBETA

Standard-Eupen 4,5 žutih više
Besiktas-Alanyaspor 4,5 žutih više

Znači ukratko, suci jako dobri, oboje veći od ove margine, turke na ovoj margini uzimam skoro uvijek taman da 1. i zadnji igraju, niti standard niti besiktas ne igraju bog zna šta ove sezone, nebi se cudio da oboje gosta uzmu nesto, uglavnom ocekujem da se potuku, 3/10 ulog
By JohnnyNoCash
#178713 15:40 Fils - Virtanen 22.5+ 1.75 Maxbet

Čelendžer u Quimperu se igra u dvorani, brza podloga, obojica krakati, visoki, sa dobrim servisom. Ovdje bi obojica morali imati preko 80% osvojenih poena na prvi servis, jednostavno je takva podloga i nema puno prostora da se pogriješi, jer poslije servisa eventualno 3-4 udarca maksimalno do završetka poena. Ja iskreno očekujem minimalno jedan TB.
By Jeffrey
#178718 Double iz favbeta 2,64
Mainz-Bochum over 3.5 kartona
Hertha-Union Berlin over 3.5 kartona
ukratko Hertha_union Berlin gradski derbi, jedni se bore za opstanak a drugi pucaju na LP, važnost tekme velika za oba kluba, Hertha jedan od najgrubljih ekipa u 17 kola 39/1 gosti ipak blaži, 28/1 , redovito prolazi ova oklada išla bi mi u singl za jače da nije loš sudac Brych ne volim ga, težak underaš ali eto uzet ću ipak okladu.
Mainz-Bochum moram ispoštovati ovu okladu, kad igraju međusobno bude u kost, nema tekme ispod 4 kartona u zadnje vrijeme, domačin malo grublji Mainz 34/1 a gosti su trenutno 16 trebali bi da se trgnu i da igraju agresivnije Bochum 28/0 sudi Ittrich daje 4+ i vjerujem da će nastaviti tradiciju.
Svakako vrijedno ispratiti ovih 3,5 kartona gdje se i crveni računa kao dva
By Jeffrey
#178719 double 1,87 sve klade
Cremonese-Inter tip2
Dinamo-Lokomotiva tip 1
Cremonese sam gledao apr puta, jako loša ekipa ograničena, i sigurno su drugoligaši, Inter kiksao zadnju i očekujem iskupljenje, bolja i kvalitetnija ekipa, i veća im važnost tekme
Dinamo kiksao zadnju doma sa Goricom, Hajduk puše za vratom tako da očekujem da ako treba ovo dogovori i ispod stola tako da po meni sigurna pobjeda.