Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Niliw
#178371 Mislim da nece ni zaigrati, previse ocigledan tip, isto ko sinoc sto je vecina igrala manje , tj bio je popularan pik..

Mada nije GTD, doduse ne bi me cudilo da izadje samo informacija da je OUT pola sata sat pre pocetka meca..

Jos im idu i tri teska gostovanja..

Bice OUT ubedjen sam
Last edited by Niliw on 25 Jan 2023, 20:27, edited 1 time in total.
By JohnnyNoCash
#178372 LeBron James now has three 45-point games at age 38+, tying Michael Jordan for most all-time :D

Jos nesto sto treba uzeti u obzir, mislim da ce sigurno do kraja sezone još jednu 45 upisati, pitanje je kad :lol:

EDIT: ne znam stvarno kako je bio popularan pick under, vidio sam da je viljas zalijepio neku analizu od nekog, i to je to. Davis će kako sam pročitao biti na limitu od 20-25 minuta. Pored svega toga Lakersi moraju početi pobjeđivati ako žele u PO ove sezone, jer je skoro 2/3 sezone iza nas
By Niliw
JohnnyNoCash wrote:LeBron James now has three 45-point games at age 38+, tying Michael Jordan for most all-time :D

Jos nesto sto treba uzeti u obzir, mislim da ce sigurno do kraja sezone još jednu 45 upisati, pitanje je kad :lol:

EDIT: ne znam stvarno kako je bio popularan pick under, vidio sam da je viljas zalijepio neku analizu od nekog, i to je to. Davis će kako sam pročitao biti na limitu od 20-25 minuta. Pored svega toga Lakersi moraju početi pobjeđivati ako žele u PO ove sezone, jer je skoro 2/3 sezone iza nas

Ja sam se pitao isto, nisam to ovde vidjao, nego po tviteru bas dosta njih je iznosilo analize 32.5/33.5 manje

Jedini razlog sto nisam dirao njega juce je bas zbog onog "posta" da Dzejms samo njima nije dao 40+
Last edited by Niliw on 25 Jan 2023, 21:53, edited 1 time in total.